så fruktansvärt trött


var med Marre efter skolan och när jag skulle ta bussen hem somnade jag nästan. både på bussen från marre, och sen när jag bytte från centrum till bussen som går hem till mig. När jag kom hem skulle jag laga mat också. Så himla jobbigt. Jag somnade nästan, seriöst. När maten var klar kunde jag knappt äta, jag var FÖR trött. sen gick jag upp och tog ett bad, ett långbad. 100% avkoppling. sen provade jag "fjortis" kläder, Jag ska på tjej fest hos carro i morgon. Katte är tyvärr fortfarande sjuk, så hon kan inte komma, men ida kommer :) 

Dagenslåt: Marit bergman- I will always be your soldier. (lyssna) -min och marres låt-

Puss<3

I miss Thailand..


(bilden är tagen i Mae Phim i Thailand av pappa) 

det har vart en konstig dag idag. Jag "bråkade" med pappa i morse, jag hade råkat vara för otydlig när det gällde vilken tid jag skulle få skjuts. Jag ville åka 7:50 för att hinna till min buss på centralen som gick 8:00, men pappa ville inte åka då, men han var liksom tvungen...annars skulle jag få ta en senare buss och då skulle jag ha blivit försenad. När kl var 8:01 kom jag till centralen, och det var då bussen skulle åka... jag sprang och sprang och hann :) 
väl på bussen träffade jag alla andra flickor som skulle ha hemkunskap. På hemkunskapen jobbade jag med ida och vi gjorde sockerkaka, mums liksom! sen åkte vi till skolan igen. 
På rasten hade vi typ en blandning mellan vattenkrig och plasthandskar. Killarna skvätte ner hela golvet och våra kläder. jag blev skitblöt för jag gled i vattnet.. (inte skönt) men det va´ kul! 

nu sitter jag och pluggar, både spanska och matte (mina hatämnen, usch)

puss

Vill till värmen


det  blir ett kort och tråkigt inlägg :P 
-idag har jag vart i skolan som vanligt, fick reda på att Olof-so lärare har slutat pga: att han har behov av något :S jag vet typ vad det handlar om... men tyvärr kan jag inte skriva det i bloggen öppet för alla. 
-efter skolan åkte jag, becca och carro till stallet. Vi hade askul på både bussen och i ridhuset hahhahaha. jag fick maya, astjurig, den sparkade i luften när jag skulle kratsa hoven :O Becca fick Popcorn (det är sant, den heter så) och carro fick zilja. 
-efter ridlektionen tog jag ett långbad och tvätta håret, sen tog jag ansiktsmask och kletade in det i ansiktet den var bra för "att den renar" huden.. jag känner att det är bättre med det :) 

mat: hem gjord potatismos med dubbel panerat kött med kapris och senapssås. asså MUMS 
dagens låt: hmm.. jag har inte lyssnat på så mkt idag.. men det får bli : Human- the killers. 

Puss<3

:O

antingen fick jag riktig gådhud när jag hörde Robin.b på en annans tjejs blogg eller så kan det bero på att jag typ fryser as mkt. jag föredrar det sisa. Jag gillar verkligen inte Robin! 

bio med hunni

på toaletten i roxy, biosalong. hihi :) 

halsduk: indiska
marinblå tröja med blommor: indiska
öghängen: sydafrika (månstenar) 
hår: utsläppt


jag ser helt mupp ut, och bjuder på denna :) marre blev ju bara såååå söööööt!
Vi var faktiskt inne i biosalongen och det var asmörkt så jag skyller på det. xD


Igår var jag på bio med Marre ! vi såg på benjamin buttons otroliga liv. Den var verkligen asbra! Om ni inte hört något om filmen handlar den om benjamin=brad pitt som föds gammal och blir yngre och yngre hela tiden. Den var på ett eget sätt spännande, och väldigt romantisk:) (sånt gillar jag) 
efter filmen åkte vi hem till marre och sov hos henne. När vi kom dit åt vi musli med yogurt och sen spelade vi "the sims" Vi gjorde oss själva, våra dröm killar och sen ett barn var. Killen hette Martin (jag har alltid drömt om att jag ska gifta mig med en Martin) han hade brunt hår och mörka ögon sen marinblå kläder! (mums)

Nu ska jag gå upp och ta ett bad. 
sen ska jag titta på film.
och sen ska jag plugga engelska. 
och ännu mer sen, ska jag skriva om dagen på bloggen. 

puss


tråkigt inlägg


hihi:) det blev ganska fint med den nya headern, och det är ganska coolt att pappa tagit den istället för att hitta fina bilder på google. Bilden är tagen i thailand på ön koh samui, där vi brukar vara när vi reser dit.  
aja, sovit bra?



lite variation


Bild tagen av marre. http://mariamanjie.blogg.se
Rickard, jag haha, albin och sophie 23/1-09

Jag har bestämt mig att jag ska byta header ungefär var 3:e vecka. (lite variation är ju alltid kul) Jag håller på med headers för fullt, men jag blir aldrig nöjd. Och när jag väl är nöjd, är det inget märkvärdigt jag har som headerbild. Sen är det ju också jobbigt att byta header och design och textstil färg och bakgrundsfärg. JAG HATAR DET!  
och sen vill jag liksom inte att alla ska behöva hjälpa mig, asså jag kan ju, bara jag lär mig... Jag kan ju göra en massa headers, och sen när jag tröttnat på någon byter jag bara ut den... men först måste jag lära mig hur allt funkar. 

pussss

I♥U


pappa sitter och kollar på handboll och jag sitter och bloggar lite, svarar på kommentarer och skriver detta inlägg. Jag har precis bakat chokladbollar, de är så mums asså. Jag har hört att det var många som var på chris konsert igår, och jag har bara hört bra om den. Nu ska jag hämta chokladbollarna från kylen. 
Puss så länge.

slö lördag

kom precis hem från begravningen, det var så hemskt :(, alla var så ledsna och alla grät. jag vill inte tänka på det, nu byter jag ämne!  idag ska jag nog mest bara slappa. Det blir bara jag och pappsen hemma ikväll. Janine (janinepersson.blogg.se) ska vara hemma hos antonia-hennes bästakompis, och mamma ska vara hos en jobbarkompis. Det kommer att bli massa inlägg i kväll, så ni får kommentera mycket och lägga upp någon ni själva, så att jag kan läsa era och kommentera (a)  har inte mycket att göra, så här får ni en låt att lyssna på.   
dagens låt: Johan Palm-the drugs don´t work

Hemma hos marre..

.. vi kollade på film, åt mackor och spelade gitarr :) 
filmen hette white chicks och var en komedi, den var bra och rolig :) Efter filmen satte vi oss i marres rum och spelade gitarr. jag har lärt mig lite av en låt :D sen satt vi och spelade något disneyspel, jag vann, (tror jag) 

ajaa, nu kommer lite bilder.  filmen vi kollade på:) tagen av kameran på mobilen
 vi tände ljus och drack cider :)

nu var det slut på bilder, jag ska ta mer tills nästa gång:) 
Vad ska ni göra i morgon? Själv ska jag på begravning.... 


Dagenslåt: If i were a boy - beyonce

inte mycket att skriva om..


har dekorerat min loggbok lite


Har inte mycket att skriva om. Jag är så himla trött. Jag höll på att somna på spanska lektionen och sen när jag hade gått till busstationen kom jag på att jag skulle plugga matte med Lena (lärare) så jag gick tillbaka . 
Nu fattar jag faktiskt :) duktiga jag! Nu ska det bli ännu mer plugg och sen laga mat. Det blir tacos igen. *mums*
det var inte så hemskt på mentorsträffen för alla var inte där :P hahah. 

ajaa, nu ska jag svara på kommentarerna<3 puss!

dagenslåt: juliet simms-hush

Morgoninlägg


Min buss kommer inte förrän om 30 min, så det är ingen fara :) 
Kläder: en blå eller lila (färgblind) kofta som går över rumpan med svarta leggings och ett svart linne.
smink: svart sotade ögon med svart mascara och en brun ögonskugga.
hår: trassligt flätade flätor i snedluggen.
Frukost: blir nog fil och flingor.
dagen att göra: plugga matte (kanske med rickard) 
                             laga mat (matdag) 



usch vilket tråkigt inlägg detta blev:P men nu måste jag ätaaa :) 


puss! 


Onsdagen den bästa.


åååh! jag är så trött. Det har vart kul idag men jag har vart fööööör tröööött! 
det började med skola... den var faktiskt jobbig idag. jag hatar so och det hade vi i 2 timmar sista lektionen..*suck* Efter skolan var jag med Rickard, albin, sophie och marre. det blev inget sthlm för albin slutade 15:45 *jobbigt*. Vi var hur som helst hemma hos marre en stund och frågade oss själva vad vi skulle göra. Det slutade med att vi bestämde att åka ner på stan, köpa baguetter och hyra film. Vi hyrde en jättedålig film (tycker jag och rickard) den handlade om alien som typ kom till jorden och massa.... Se den inte! 
Nu ska jag nog sova.. jag är supertrött. I morgon har vi sovmorgon och börjar 9:10, första lektionen har vi mentorsträff (inte kul, ida vet varför :P ) 

äsch. nu ska jag ta en kopp tee och sova sött. 

Puss och godnatt! 

tänkte börja med något nytt, dagens låt och det blir idag: Johan Palm och Lisa-9 crimes

Vet ni, vet ni?

jag är typ världens lyckligaste. Ni vet ju att jag tjatat om en gitarr och en förstärkare ganska länge nu, och vet ni? Mamma och pappa ska köpa det till mig. Min syster fick ett gymkort och det kostar lika mycket som det jag ville ha, så mamma och pappa är snälla och ska köpa det! 

tänkte att jag måste presentera dem!
 
Pappa
Världens bästa pappa (tycker jag)
 
Mamma
Världens bästa mamma (tycker jag) 
Mina föräldrar har varit gifta i 26 år. de gifte sig när pappa var 19 och mamma 20. (ni kan ju räkna ut hur gamla de är själva) :P 
det bästa med dem är att de alltid lyssnar och frågar. och att de lagar världens godaste mat! (jag lovar!)

puss o kanske godnatt



himla Peter-Pan!


jag och peterpan när jag borstar den

Jag rider med skolan på ridhuset SRK-södertäljeridklubb varje tisdag, och idag är det tisdag, alltså jag red idag! 
jag fick en häst som heter Peter-Pan. han var jättesnabb och när det var en kvart kvar av lektionen fick han typ ryck och skenade (galopperade assnabbt runt runt runt) med mig på och jag bara satt där och försökte sitta kvar, det var jobbigt och mina händer typ dog, jag hade så himla ont.. jag fick liksom hålla stenhårt och dra tyglarna mot mig så att hästen ska stanna, och efter 2 varv stannade den. Nu har jag en himla stor blåsa på mitt ringfinger och typ muskel kramp i fingrarna... jobbigt! 

det här kanske inte var så intressant, men jag tycker synd om mig själv ! 
puss


snart kommer Oliver!!!


ska vara med Oliver, han kommer när som helst, så det blir ett kort inlägg. 
vi ska plugga en massa matte.. och sen ska vi antagligen kolla på film, disturbia-thriller. 
nu måste jag sluta skriva. måste typ städa lite.. om jag hinner! puss! 


Silver schampoo

Jag var på stan i fredags med Rosalia. Jag köpte då silver schampoo som gör att det gula i det blonda håret försvinner och man får en ljusare ton. Jag har använt det 2 gånger än så länge. Första gången blev det inte så stor skillnad, men nu när jag tvättat det för andra gången (idag) blev det ljusare och mer "vitt". Jag är nöjd av mitt schampoo!, jag kan rekomendera det till alla BLONDA som vill få bort den gula tonen. 

PRIS: 195 kr
VART KÖPER MAN SILVERSCHAMPOO: i det flesta frisörsalonger
VAD ÄR SYFTET MED SILVERSCHAMPOO: att ta bort den gula tonen från det BLONDA håret
VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN ANVÄNDER SILVERSCHAMPOO: ha inte i schampoot i mer än 5 MIN! Det kan ge en lila ton eller en silvrig om man har torrt och slitet hår.






funderat lite...

Nu på senare tid har ganska många läst min blogg. Men jag vet inte vad alla gillar att läsa om. Jag har tänkt på att göra en bildblogg. Med mycket bilder, men har jag orken att ladda upp bilder varje dag, lägga in bilder i datorn och ta fotografier varje dag? Sen har jag också tänkt på att blogga om kläder. Jag gillar kläder, men jag är inte så intresserad av det liksom.. Nu i februari ska jag få mitt barnbidrag. Då får jag köpa mina kläder själv och köpa vad jag gillar. Kanske att jag blir mer intresserad då? Men då kommer frågan igen, har jag orken att ladda upp bilder på mina kläder som jag köpt? och i själva verket ta foton? eller ska jag fortsätta som jag gjort?, skriva vad jag gjort på dagen och lägga upp meningslösa foton till inläggen? Jag har ingen aning om vad ni vill att folk ska skriva om. Så snälla lämna en kommentar. 
Vad tycker ni är kul att läsa om? och vad tycker ni inte är roligt att läsa om? 

seg söndag


Fick frukost på sängen i morse, jag vaknade 13:30.. 
skööönt att bara få sova ut. Jag är sjuk också.. men jag kommer till skolan, men jag är tveksam om jag ska idrotta i skolan.. 


GLÖM INTE ATT SÄGA HUR NI TYCKER ATT MITT HÅR SKA VARA, I INLÄGGET INNAN.

Hur ska jag ha det?!

igår tog jag lite bilder. Jag funderar på hur mitt hår ska se ut. rufsigt, lugg, mittbena, rakt, bakåt eller som jag har just nu, snedbena. säg vad ni tycker. 
bakåt i tofs
mitt bena
snedbena som vanligt
nu har jag vikt upp min långa lugg. tkr ni att jag passar? 

skriv vad som ni tycker är finast på mig. jag vet inte hur jag ska göra..  



Trista, kalla vinter


Det är så himla tråkigt på vintern. Det är kallt och trist helt enkelt. Då är det bra att ha drömmar och mål! 
  • Romme och övernattning där.
  • Håkan Hellström konsert
  • Köpa gitarr, förstärkare och mikrofon
  • Få Vg i matte
  • Få Mvg i musik
  • Åka till mjölby/träffa Johan
  • Tjejkvällen hemma hos Caroline
  • Thailand
  • Marilyn pratade om en modelldag som jag var intresserad av
har ni några mål eller önskningar? eller trivs ni i det trista och kalla?

Musikaffären

jag har beslutat mig att köpa en gitarr, en förstärkare med två "uttag" en mikrofon och ett mikrofonstativ. allt blir ca: 4000 kr.. men jag ska försöka att få ner priset, annars har jag inte råd :P Vi gick och kollade lite i musikaffären i stan, rickard och albin började att spela lite :) jag spelade in.. här kommer det

fredag kväll/natt

rickard kom oxå :) 

albin:) 

en liten söt sophie :)
- kl var 03:30 på natten och vi satt alla och pratade en massa thihi. Vi kollade på disturbia, typ en jättebra film som blev min andra gång att kolla på. kl 04:00 gick alla killarna och la sig i "rödarummet" jag och sophie somnade på en gång. 
Lucas var oxå där, men han fick jag inget kort på :P

puss<3
hade ni kul i fredags?
 

Lucas halka!

det var en vecka exakt som jag kom hem från Sydafrika!

Nu har precis Lucas kommit! Han ramlade på altanen, det var så halt liksom! hahahaha. 
Sophie och albin kommer snart. Vi ska kolla på disturbia-en skit bra film! 
JAG HAR FÅTT EN PRESENT, GISSA VAD!
en johan palm skiva! Lucas har fixat den till mig. såååå snällt !  Nu ska jag lyssna sönder den! haha. 

hinner inte skriva mer, ska vara lite social
puss

vad ska ni göra i kväll? 

varför ska allt vara komplicerat?

alla fixar och trixar med header och bakgrundsfärger hit och dit. ni ska bara veta hur jobbigt det är på min data... lyllo er.

VARFÖR SKA ALLT VARA KOMPLICERAT PÅ "BLOGG.SE"??????!!!!!!!!
 Jag tycker att man klistrar in vilken header man vill ha på "kodsidan" skriver blå om man vill ha blå bakgrund. skriver grön om man vill ha grön textfärg. skriver en internetadress och det ska bli en länk automatiskt. skriver arial black om man vill ha det som stil på texten. varför ska man göra allt så komplicerat så att man får damp?

om någon har tid eller nått? skicka gärna en BRA förklaring

katastrof på isen..


saknade mina skor, så jag hade på mig dom när jag åkte till isen.
usch vad jag är dålig! jag kunde väl åka ganska bra framlänges, men hallå? jag glömde att man måste kunna stanna också:O visst, det var kul.. men det skulle vara roligare om man kunde åka :P

Fick höra nu att vi ska äta vid 20 tiden, så jag får börja med maten senare. För er som inte visste har jag matdag en gång i veckan.. det är faktiskt jättejobbigt!! som vanligt ska jag laga tacos och det är ju super gott:) 
vad åt ni? eller vad ska ni äta? 

Jag hatar bussar!

åååh. det hände igen! min buss åkte bara förbi min station, så jag fick gå hem med manuel! åååh. jag hatar dem! 
nu ska jag kolla busstiderna, jag ska hem till Ida älskling. Jag och ida ska åka skridskor på månskensrinken thihi :P det ska faktiskt bli roligt! Nu ska jag nog ta lite mellis och sen blir det väl åka buss igen. jag hör av mig senare. 
puss.
usch vad ful bild. men jag har bestämt att ladda upp en bild till varje inlägg. så nu fick det bli den här.. usch!

Min hund räddade mig och min familj från tsunamin i Thailand.

Jag kanske inte har berättat det här för alla, Men utan min hund skulle jag vara död. Jag ska berätta hur. -hela min familj  hade bokat till Thailand 2004, ett fint hotell som låg 50 meter från stranden. En fin plats som heter khao lak. Detta år hade vår familj köpt chester som var vår hund, en stor rottwieler valp. När chester var 4 månader märkte vi första syndromet av att Chester var skadad. han bet på sin höft och kunde inte lyfta på sitt vänstra ben när han skulle pissa. Efter 7 månader blev det bara sämre och sämre med chester. Så vi fick boka av biljetterna. mamma och pappa skulle åka en vecka i stället och komma hem till den 26 december. Jag och janine skulle ta hand om chester hemma hos farmor och farfar. om inte chester skulle ha ett medfött fel på båda höfterna och ett av benen, skulle jag alltså slukats av tsunamin som ägde rum 10:29 på morgonen den 26/12. När mamma och pappa var i flygplanet kom alltså vågen inrullandes på stranden. här kommer ett klipp av vågen som kom in över phi phi i Thailand. 

tipspromenaden och marre

                                                                                                                                  en liten sööt ida:) 
åååh. vi vann på tipspromenaden! igen, som vi gjorde i 7an. Vi fick en massa björnar som smaka bajs haha. Men äran-den tog jag! Jag, ida, carro och Katte gick tillsammans och vi fick alla rätt på tipspromenaden. När den sista frågan kom "hur många björnar finns i burken" gissade vi på 82. Alla andra gissade på 50 typ, så vi trodde att vi verkligen inte skulle vinna, men antalet björnar var 97 - så vi kom närmast och vann! VI ÄR BARA SÅ BRA! 

efter  skolan åkte jag till marre, vi gick i tj och sen gick vi hem till mig. Vi kollade på tv, hahahaha-ett program som typ var, lite udda kanske. sen vid 18 gick hon. Nu sitter jag och sjunger lite :P hahaha.  
puss på dagen. 

-vill tacka ida igen för ett bra jobb med designen, håller ni inte med? <3

tack ida! ♥

Tack för den nya designen! den vart hur fin som helst! 
tycker inte ni det? 
caroline axelsson var det som gjorde min rosa header och design. tack till dig med. 

Kolla mina kompisars bloggar nu ! Idahenriiksson.blogg.se och carolinelindamarie.blogg.se
puss godnatt!

oh boy

sitter här och sjunger lite. Jag har kopplat in mikrofonen i högtalaren så det är ganska kul, thihi :P 
jag är nästan helt hes nu, och jag är jättetrött, det känns som att jag kommer att somna när som helst. carro ska kanske sova hos mig i kväll, vi börjar sent - skööönt! Vi ska till tveta och gå tips promenad och grilla korv med dem som vill från 8-9. det ska faktiskt bli roligt, lite som en klassresa:) 
idag var det ganska kul i skolan. vi joggar fortf med future city, det är kul att pyssla. sen hade vi mentors träff, det var tråkigare än vanligt. nu ska jag nog fortsätta att sjunga lite haha. 


min önskelista...
  • akustisk gitarr som man kan koppla in i förstärkare..
  • förstärkare.
  • mikrofon som man kan koppla in i högtalare.  
 Har någon detta till salu?
jag har kollat på blocket efter detta och jag har hittat en jättefin gitarr som verkar bra. om ni har tips ge mig!  FÖR JAG SKULLE VERKLIGEN VILJA HA DET HÄR!

Boktips

När jag var utomlands läste jag en av en prinsessas dagbok 1 & 2 ihop satta. Jag tyckte att den boken var suverän:P Den var ganska olik filmen i vissa stunder-men jag tycker att det bara var roligt att läsa när det var så. Jag kan verkligen rekommendera boken, jag tycker att ni borde läsa den.
En annan bok jag läst heter "i taket lyser stjärnorna" den var sorglig och väldigt hemsk men bra skriven. Den kan jag också rekommendera.
"klassresan" och "malin+Rassmus =sant" är skriven av samma författare och båda de böckerna är väldigt bra. "malin+rassmus=sant" är väldigt romantisk. "klassresan" var det länge sen jag läste men jag minns bara att den var riktigt bra. 
systrar i jeans-alla böcker är jättejättebra! Läs dem med. 


en prinsessas dagbok 1 & 2 får
 4,5/5

i taket lyser stjärnorna får 
4/5

klassresan får 
3/5 

malin + rassmus = sant får 
3/5

systrar i jeans får 
4,5/5

läs dem! 

Försoning suger...


nu sitter jag med Albin och wille. wille är lite jobbig ibland... Vi kollade på försoning innan. Jag, marre, wille och albin. Filmen var inte alls bra, den var jättelång och jättetråkig. Men keira är såååååå snyyyyyg! snyggaste!
 albin ger filmen 1/5... nej, keira var ju med det blir 5/5 
wille ger filmen 0,5/5... nu vill jag oxå ändra... hon är ju fett snygg. 
jag ger 3/5- bara för att keira är snygg!
när marre gick hem kollade vi 3 på vår haj-tur på film. det var lite kul.
ps: kolla inte på filmen.... alla dör .ds


puss kram. wille och albin hälsar. (enter-wille)


You don't see me♪♫

jag kom hem i fredags vid 5 tiden. jag åkte direkt till marre och sovöver. Vi hade jättemysigt och firade att vi äntligen var tsm igen med tomtebloss och vår originella caffeglass. Vi var hela lördagen och hade mys. På lördag kvällen åkte jag hem till min farmor och farfar och mös. Farmor var jätterolig hahaha. Min farmor och farfar är skönast jag lovar !!! ni ska bara träffa dem! På söndagen var jag med marre igen och vi hyrde film senare på kvällen och kollade på en av dem. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men den var bra. det handlade om en krokodiltur med turister och sånt. nu har jag precis tagit ett långtlångt bad. Varmvattnet kom inte på slutet av badningen så det var ganska kallt, men härligt! Jag är faktiskt inte ett dugg trött men jag måste sova snart iaf. godnatt så länge.

i'm hoooooomeee!

jag har haft det mer än underbart. det har varit grymt bra. Jag blev ganska brun iaf fast vi hade dåligt väder första veckan. Jag har saknat att blogga och saknat att gå in på johans bdb. ( jag ska göra det nu ) här kommer en video från afrika safarit som jag fixat ihop under semestern.

RSS 2.0