Sova med fienden

Bild; jag
idag har jag jobbat. Slut och trött som vanligt. det var min sista arbetsdag förutom att jag kan hoppa in i bland. Just nu sitter jag, antonia, Janine, Ricky (kusinen), felicia och rebecca i soffan och kollar på ett program:) snart ska en jättebra film börja "sova med fienden" SUPER BRA! aja, nu börjar den. Puss

inte ett moln, så långt ögat kan nå.

Michael Jackson :( 
Jag tycker verkligen att det är jättetråkigt att Michael är död. Han var liksom "king of pop". Han har gjort så otroligt bra musik och han har gjort en del knäppa grejer. Han har opererat sig typ 1000 gånger. han skulle ha en come back nu, men det blev aldrig av. han dog i natt av hjärtstillestånd. När pappa berättade att han ligger på sjukhus, trodde jag självklart att han skulel bli bra och att det inte var alltför allvarligt, men tydligen var det det eftersom jag fick ett sms av pappa dagen efter och han skrev "Michael död". Ärligt blev jag smått ledsen, även fast jag inte lyssnar på hans musik och inte heller är ett fan av han. men det känns ärligt konstigt att han är död. Man har liksom följt han lite smått. 

Men nu till min dag; jag jobbade idag. Nu är jag slut. Jag ska sova snart. Jag ska jobba i morgon. jag orkar verkligen inte, men jag måste. Jag vet fortf inte vad jag får i timlön men jag hoppas på hög :) Just nu kollar jag, mamma och syrran på inspelad Poirot-en gammal deckare. På tisdag blire allsång och då ska man ju självklart vara där. Först av alla också eftersom jag ska åka upp vid 7 på morgonen. JAG VILL STÅ LÄNGST FRAM! jag ska göra den största skylten också. Men jag vet inet vad det ska stå på den än. "I love Johan Palm" "johan palm i mitt hjärta" eller bara "Johan Palm" . Ingen aning, men en skylt blir det självklart. 
Nu ska jag kolla vidare på poirot. ha en trevlig kväll :P 

JOBB, JOBB OCH MERA JOBB

jag har inte bloggat på länge, och det beror på att jag har jobbat. Jag har aldrig varit så här trött på länge. Mina fötter, ben, armar, axlar, min rygg och mitt huvud värker och gör så himla ont. Men det positiva är att jag har ledigt i morgon. I morgon ska jag sova ut! Sedan blir det nog stranden, annars badar jag här hemma och solar en massa. Jag måste bli brunare. Nu bjuder jag på några bilder jag har tagit under mina jobbdagar. Puss

Det är super fin utsikt när man tar något att äta eller dricka. Jag rekommenderar det här stället verklige. Det ligger i Skanstull.cafét heter; Årstavikens båtklubb café.
det var riktigt varm idag också. Så jag passade på att sitta ner och sola i 2 minuter när det inte var något att göra. 

norsborg

Nu är jag, syrran, marre och antonia i Marres pappas lägenhet. Vi har precis ätit och ska nu kolla på film. Super mysigt har vi! Jag ska jobba på måndag (i morgon), tisdag, onstag, kanske torsdag och lördag. Ska bli väldigt roligt!
Jo du som kommenterar anonymt som frågar "ärligt, är du färgblind?" jag vill bara berätta att jag ÄR färgblind. Jag skulle uppskatta om du som skriver anonymt använder dig av en blogg adress så att jag kan svara på dina frågor :)
jag ska nog snart ha en "fråge stund". Vad tycker ni om det?
Puss och kram.
Vem ska till allsång på skansen och kolla på Johan? Jag ska:)


I just kidding

foto; jag
kamera: mobilen. (förlåt för att den blev suddig)
Kom precis hem från Rebeccas och Carolinas "överraknings fest". deras mamma hade ringt till deras närmaste vänner och gjort en överrasknings fest för dom. En rolig idé tycker jag! Vi badade, åt, hoppade studsmatta och hade allmänt mysigt! Vi åt en jättegod cheescake med jordgubbar på, den var otroligt god. 
Vi hade 5 kamp också. Carolinas lag vann :( haha, men dom vann bara kinderägg:P 
första grenen var att spika i spik i en planka. 
andra grenen var att ta upp ett äpple som ligger och flyter i en balja med vatten i. Lyfta upp äpplet, ta en tugga och springa tillbaka i ledet. 
tredje grenen var att sätta på sig alla kläderna som befann sig i en väska. Sedan med alla kläderna på, springa runt en miniskog och sen tillbaka igen. 
fjärde grenen var att ha en ögonbindel över ögonen och sedan gå så nära en "vägg" som möjligt. Man fick inte gå över "väggen", då får motståndarna poäng. Man säger sedan "jag stannar" när man tror man är närmast "väggen" . Den som senare befinner sig närmast "väggen" vinner. 
femte grenen var en vanlig match kubb. 
Tack för dagen/kvällen.
Puss o kram


[email protected]

foto; jag
kamera: mobilen
-jag kommer ihåg hur kul du och jag hade det becca, med vår hotmail adress. När vi fick reda på en massa och skojade med han. Ja, du vet vem jag syftar på. Saknar tiden. saknar alla minnen. Saknar 6an...

ville bara påminna er om att min meny befinner sig längst ner på sidan av någon konstig anledning. Så om ni vill kolla på gamla inlägg och bilder kan ni leta där! 

Jag har haft en mysig och trevlig kväll / natt. ligger just nu i sängen och ska nog ta mig och sova snart. Jag är inte trött, men jag ska bort i morgon. egentligen skulle jag jobba, men eftersom det är ute servering och det kommer att regna i morgon, blev det inställt. Synd, för jag behöver pengar. Jag hoppas på bättre väder och ljusare nätter. 
Puss

bättre sent än aldrig

Jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit lägga ut bilderna på Johan Palm när han var i södertälje. så NU kommer dom :) 


Ta absolut inga bilder utan tillåtelse från mig. eftersom det är JAG som har fotat. Fråga innan <3
Alla foton är tagna med: systemkamera PENTAX 
Alla foton är tagna av: http://Jenniferlinnpersson.blogg.se

eftersom min meny fortfarande är längst ner på sidan, valde jag att öka mina inläggs bredd. Nu får ni del av större bilder :) 
puss


love don't come easy

bild; jag
Idag var jag med Caroline:) vi tog en massa foton och sen åt vi glass :D 
Jag och mamma kollade nyss på en inspelad deckare. Hängde inte med, men bra var den nog, hahaha. Jag tänkte att eftersom inte min "meny" aldrig tar och klättrar upp till det stället där den ska vara på, så gör jag så att jag får en större inläggsruta så att mina bilder kan vara större :) 
I morgon ska jag städa mitt rum och hela övervåningen (gäster i morgon) Ska sooovaaa ut i morgon också. Bilder som jag och Carro tog kommer ut senare när jag hittat inmatningsgrejen.
 Puss och kram

hard work, work

jag har jobbat hela dagen, från klockan 10:00-20:30. I 10 timmar och 30 min :O i streck :O
Det var både kul och jobbigt. Jag fick diska, gå ut med beställningar, plocka in tallrikar och glas, stå i kassan, fixa fram bakelser och mycket mer. Jag vet inte vad jag får i lön. men jag tycker att jag borde få en hel del :P 
När jag står där i det "fina" förklädet kommer en tjej och undrar om jag kan låsa upp grinden från vattnet så att hon kan komma förbi. jag ber min morbror öppna. Jag känner igen den dära tjejen jättemycket. sen så slår det mig. DET ÄR ROBYN. ROBYN KÄNDISEN. hon säger sen "tack för att du sa till den dära killen att han skulle öppna" Jag bara står där och glor. värsta pinsamt. Varför frågade jag inte om en bild elr något? ÅH! Hoppas att hon kommer tillbaka. 


fin utsikt när man tar ngt att äta.

janine tog en hamburgare :) 

här beställer man mat :) och sedan springer jag ut med den.

Nu ska jag nog upp och sova. Jag har jobbar HELA dagen. puss och kram
foton; jag

I'm so over you..


saker som kan vara roliga att veta om mig. 
1. Jag är 158 cm lång. 
2. När jag var 4 år tappade jag hår och vägrade äta.
3. Jag blöder lätt näsblod.
4. Jag har träffat Johan Palm ca 10 ggr.
5. Jag är färgblind.
6. Mitt värsta år var i 7an.
7. Jag är egentligen mörkblond/brunett
8. Jag har 35 i skostorlek. 
9. När jag blir äldre vill jag bo i ett varmt land. 
10. Jag skriver dagbok varje kväll.
11. Jag älskar att dansa och att sjunga
12. jag vill inte ha sommarlov just nu. 
13. mörker skrämmer mig
14. Jag skulle vilja se ut som keira Knightly
15. Jag äter allt som serveras (nästan)
16. Jag har vart i fler än 10 länder.
17. Jag skulle vilja operera min näsa.
18. Jag är nöjd med min korta längd.
19. Jag älskar att fixa mig fin till fest.
20. Jag hoppas att sommaren blir bättre än sum08, om det är möjligt!

3 fester på 3 dar

Jag vill be om ursäkt för att jag inte bloggat på hela 4a dagar. Det  har hänt en hel del. Avslutningsfest, grundentfest och studentfest. Jag är sjukt trött och orkar egentligen inte blogga, men jag måste.
I torsdags: var det skolavslutning och skolavslutningsfest :) Vi hade sjukt mysigt tjejer.Vi somnade vid 05:30? jag älskar er alla!

Jag orkade inet vända på bilden:) men så här var jag sminkad. 

Klänning från Thailand. 

rebecca och caroline som var bjudna till rosalias avslutningsfest 

anna och jag

tur i  kärlek? försök att blåsa bort alla fröna från blomman i ett ända andetag.
ssen lekte vi emos. Jag och anna blev emosar. Caroline och rebecca=fjortisar och Rosalia och Mälin=eeeeh? hm. Clowner?

Fredag: var det Albin, Lisette och Nicolinas grundentfest. Mysigt. 
Lördags: Var det Michels studentfest! Asbra musik och mycket dans! GRATTIS
Uppladdnings grejen laggar igen. så bilderna kommer en annan gång.
puss och förlåt för dålig uppdatering. 

Skolavslutning i morgon

I morgon slutar jag skolan, otroligt skönt men otroligt tråkigt! Jag kommer sakna alla så mycket. 
Efter skolavslutningen drar tjejerna hem till Rosalia och har en mysig tjejkväll! 
fredag: först fest hos albin, lisette och Nicolina som tar grundenten. 
lördag: studentfest, Michel tar studenten, grattiiis!
Söndag: sova sova sova sova.
Måndag: jobba i sthlm- hammarby och två veckor framåt. 
Sedan blir det riktigt lov men övernattningar på altanen och att sola och bada på stranden. 
en vecka i Frankrike blir det också-super mysigt!

Foto; jag
HAR NI PLANERAT NÅGOT NI SKA GÖRA I SOMMAR?

*jag kommer inte kunna blogga i morgon. Ni får ha det så bra! Puss

SKÄRHOLMEN

Vart i Skärholmen och shoppat med älsklingarna! Vi tog en fika också, myspys.
upplanddnings av bilder skiten är ju såååå seeeg. så i dagens inlägg blir det ingen bild.  
Nu ska jag snart till Marre och sova där. Vanessa ska komma och svänga förbi för att hämta mig, så åker vi tillsammans dit liksom :) 
Snart kommer Vanessa. Puss<3

love story

sorterade min garderob idag. Sköööönt att bli av med allt skit.
har blivit beroende av en låt! den är sjukt himla bra! (låten heter som inläggstexten) 
i morgon är det skola. det är med blandande känslor att gå dit. Har inte så mycket att säga förutom att jag saknar Johan Palm.. 
godnatt

Come on!

så går det när man älskar Johan Palm - jag är bäst på att bjuda på mig själv, ni får liksom se mig dansa! :O Jag utmanar alla Johan Palm fan att lägga upp en video på när du/ ni dansar till någon av Johans låtar. det skulle vara kul och se. puss

Janinas studentfest!

Fy vad roligt det var. Jag dansade omkring hela tiden. och när Johans låt - come on kom igång, fick man inte stopp på mig! Det var jättebra musik också! Och Janina var så fin! 

Thaibjudningen. (jag dricker alkoholfri cider)

jag och syrran påväg till janinas student. 

och så gick vi ;) 

dans dans dans

dans dans dans

Kul vi hade alla människor ;) <3
puss



mystiskt

gör så här för att se ngt mystiskt. 
steg 1. klicka på mitt sidofält på "maj". Sidofältet befinner dig längst ner på sidan :S
steg.2 ser ni nu att mitt sidofält befinner sig på rätt plats, alltså under headern och bredvid inläggen?
steg.3. klicka nu på juni
steg 4. ser ni att sidofältet bytte plats tillbaka till under inläggen, längst ner på sidan. 
värsta skumt :O

buhuu!

(den här rosen "fick" vi av Fady ) 

det här är inte alls kul, att inte sidofältet är på plats liksom. Jag har testat med allt som sagt! Bytt mallar, tagit bort vissa koder, använt min syrras data för att fixa designen där. Men ingenting, ingenting funkar! Jag har funderat på att göra en ny blogg. Men usch nej! Det vill jag inte. Och alla inläggen? Dom är ända från november. Det har hänt väldigt mycket på den tiden. Och läsarna, hur kommer ni hitta till min nya?! Jag vet inte alls vad jag ska göra, det känns inte kul alls det här! . 
SÅÅÅ, OM NI HAR HAFT LIKNANDE FEL PÅ ER SIDA, ELLER VET HUR MAN LÖSER PROBLEMET, SÄG TILL!!!!!!

Jag ska försöka hålla humöret uppe ändå. 
Idag har det vart skola, gick från 10-14, jätteskönt! Jag sov en timme efter skolan. Jag var sjukt trött. Sen kollade jag på gamla "top model" program. Caradee vann ;) hahaa. 
Nu måste jag upp och städa rummet. Gäster + Janinas studentfest i morgon alltså. 
pusselepuss

J<3

mitt sidofält ligger under inläggen om ni märkt det. Det är jätteskumt! Jag har bytt tema på bloggen, jag har kopierat en kompis koder för att sedan lägga in dom i min blogg, men inget funkar! Om ni vet vad som är fel, säg till!!!
Men trots detta så är jag väldigt glad :) Jag har färgat min utväxt och klippt typ en milli milli meter. Sen kom solen fram på eftermiddagen, och det är jag väldigt glad för. Det har regnat 2dar i sträck *hemskt* 
Om en vecka och en dag har vi sommarlov. Det ska bli otroligt roligt men ändå så tråkigt! Jag kommer att sakna alla så mkt! 
Puss






vart är mitt sidofält :O

mitt sidofält är spårlöst borta!!!!!! om ni vet hur man återsäller alla koder och skit, säg till! För det här är inte alls bra :O

"kör inte så fort..., inte så långsamt"

Vad kul vi hade i dag Anna! Först kolla vi i massa affärer och sen gick vi och fika.
Här kommer en video som vi spelade in. HAHAHAHA fy vad jag garvar än!

life goes on

-vi hade det så himla mysigt igår, både på ditt tak, och nere på marken. Älskar dig gumman!

dålig bloggning. Jag vet, jag vet. 
idag har jag vart med Rebecca, Anna och Marre. Vi badade i poolen och sen drog Becca och anna hem. Jag och Marre cyklade till malmsjön och träffa Albin och rickard där. vi hade det as mysigt! det var kallt i vattnet, så vi badade inte. 
Hajken blev inställd också, och det är skittråkigt! Hade planerat vad jag skulle göra. Sitta på en klippa och gråta tills jag somna. Men nu funkar det inte. Jag får väl ta och gråta i lekstugan eller något :P
Jag vet liksom inet vad som händer med mig, men varannan sekund är jag så himla glad och den andra skit ledsen. Ingenaning... 
aja, nu ska jag dra upp och lyssna på Johan i högsta volym. 
Puss