helsningar fran sydafrika igen

hej pa er alla! just nu har jag precis atit vardens godaste sallad, mums. Igar efter att jag vart inne pa internet gick jag mamma och janine och schoppade. jag hitade en allstar vaska som var ursnygg, ett par skor, 2 langarmade trojor och idag kopte jag 2 linnen. Det ar tyvarr inte bra vader har... men vi aker till ett annat stalle i morgon, forvanta er inte att jag kommer hem brun, for det kommer jag inte att vara om vadtet inte slar om. det ar jobbigt det dar med bokstaverna... men det gar ju:P
jag saknar manga jattemkt, men jag har det sa otroligt skont har, man far verkligen slappa och njuta. jag har inte badat nogon gang an, kom jag pa :O bara i badkatet... jag ar radd for vithajar som simmar har i vattnet, det ar sant det finns lite vart som hallst, snart far jag se dem levande, pa riktigt. det blir kul. nu ska jag nog vara lite soseal och ga ut och satta mig vid vart bord. jag maste bara saga att jag blivit beroende av en bok som heter -prinsessans dagbok 1 och 2- leees den!

nu ska pappa kolla ngt pa datan, jag hor nog av mig senare kanske. pusssss

HEJDA

JAG KANSKE HAR AV MIG. PUSS  HA DET SA BRA SA LANGE!


internetcafe i sydafrika

Jag har det underbart har!
Just nu sitter jag pa ett internetcaffe och bloggar lite, sjalvklart har jag kollat pa Johans blogg redan; det var det forsta jag gjorde nar jag satte mig har >) 
De forsta fyra dagarna var vi i constancia, det var jattevackert dar och vi mos. Vi kollade en dag pa pingviner, dem var jattesota! JAG STOD SKITNARA DEM. haha. Sen akte vi till safarit och dar var vi i 2 natter och 3 dagar. Vi sag alla mojliga djur, Lejon, bockar, gnuer, noshorningar, skoldpaddor,  flodhast, giraffer, vildhastar, zebror, krokodil. aaah ! massa, jag har glomt jattemanga. Det coolaste var nog lejonen, det var 9 st vi sag, fyra av dem var ungar och dem var jattesota! men nu 'ar vi nogonstans i sydafrika och det ar jattefint har. den 3/9 ska vi till hajarna, ner i buren.. >O

det ar jatte jobbigt att skriva utan de 3 bokstaverna haha, sa jag skriver inte mkt nu.
jag saknar er jattemkt, och jag kan inte skicka kort till alla, ,men till nagra >P

Jag kan inte skiva sa mkt mer, jag maste ju ha nogot att prata om sen nar jag kommer hem, ni kan ju inte bara lasa vad jag gjort >P

Puss och kram ! elskar er!

video från södertälje stan♫♪

anna bergendahl. jag kunde tyvärr inte lägga in fler, jag har förlite tid, och det tog år. Men njut av anna<3

idoler på stan♥


Kevin på signeringen. 
"hur mår du?"-kevin
"jag mår bra"-jag 
"hur mår du?" -jag
"jag mår bara bra" -kevin
så sööt! 

Videos kommer, men det tar skit långtid att ladda upp på youtube. 


dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering... 
I måndags kväll var jag med Antonia, Janine, Marre, Philip, Michel, Kim, Robin, Sebastian, Nicolina, Madde, Alex, förlåt om jag har glömt någon :P 
I tisdags åkte jag inte till ridningen, jag fick jätteont i ryggen och jag kunde typ inte röra min arm/axel. Sen var det avskedfika hos Gustavssons :) 
I onsdags var jag med ida. Sen blev det fest i skolan. Det var jättekul :) <3 sen sov jag hos henne <3
I torsdags var jag och färgade mitt hår och klippte det. jag blev jättenöjd ;)
I dag hade vi avslutning och vi fick våra betyg, jag blev nöjd :) Efter skolan var jag med Marre <3 vi fikade och kramade om varann en sista gång eftersom jag ska åka snart. På söndag :O om 2 dar. :)

Kommer johan i morgon till stan? är dte någon som vet säkert? <3

lite bilder från festen som Mälin tagit? :) 


om 6 dagar åker flyget.

På söndag <3 Längtar verkligen ! 

Brevet till Johan har kommit

han har fått mitt brev. Ser ni brevet i mitten som det står "Till Johan" på med svart text och ett rött hjärta åt vänster? det är mitt brev. Ni vet det med beige kuvert :) Lite kul liksom :) 

tråkmåndag


jag är sjuktglad. Asså det måste nu bara gå som vi tänkt ! <3 du måste göra allt! 
tråk skola har det varit idag. Jag har fått reda på mitt betyg i idrott-det blev VG . Jag är ganska nöjd iaf :) i morgon börjar jag 10:25- såå skönt! men det är tråkigt att inte ha någon musik. Jag älskar verkligen det! Nu ska jag kolla Johans blogg, jag har inte kollat den på evigheter. 

FEST

En gammal sommarbild av en själv
Igår var jag på fest. Det var så himla roligt och det var jätte bra musik! 
Först var det syriansk musik och jag och marre dansade tills våra lillfingrar gick sönder och sen vid 11 kom dunket igång och jag och Marre dansa som vildingar. det bjöds på massa godsaker och läsk :) Såååå lyckat. Egentligen skulle jag och marre åkt hem med hennes föräldrar men vi fick skjuts av Robin, Kim och Philip :) tack <3 
Marre remember?
"hejj", *klapp på armen*
"hejj vad heter du?" "jennifer" "ska vi dansa" klapp på armen och putt. HAHAHAHAHHAAHAHAH

Måste bara säga att helgen var vart bäst. 
Fredag- idol och Johan
Lördag- fest! 
Söndag-sovmorgon och film med Marre. 
Tack alla! <3

Idolfinalen 2008

Girl power :) de här sööta tjejerna var jag med :) <3 <3
 en söööööööt johan efter att vi trängt oss in  i kön till fotograferingen med idolerna.
*håller armen om johan, han håller armen om mig* 
"jag måste bara säga att jag älskar dig säger jag  
*kram*
"tack" säger johan
"du är så sööt!"säger jag till johan
*leende*
annas ben. hahahahaahha. :D hon var asduktig!
 Markus fagervall, daniel Kapten :) Markus vinkade till oss :) <3
en jätteduktig robin Ericsson<3




sthlm med Ida!

vi slutade kl 12 idag så jag och ida åkte till sthlm. Vi kollade på klänningar till "skol "balen" " haha :) Jag prövade minst 7 klänningar och ida prövade en massa också. det slutade med en klänning för 199 kr på gina och ett par jeans som ida skulle köpa på gina oxå. Sen köpte vi en rolig present till fredrik som ska sluta. det är faktiskt jättetråkigt :( Jag och ida var på donken x antal gånger och typ åt lite och pratade lite  :D sen träffade vi fanny, emelie och carro. Nu ska jag nog lyssna på lite musik. 
jag och marre ska på fets på lördag, då tänkte jag ha på mig min nya klänning. Vad ska du ha på dig? :O <3 
puss


Jag vill ha den 22/12 nu!

det är bara 13 dagar kvart tills jag åker. det ska bli underbart skönt. Härligt med ledighet och frihet. Jag längtar verkligen. Start är vi där. Ge mig Sydafrika nu!


jag älskar min kamera.


den är bäst, den gör allt. spelar in och tar fotton på livet och vänner-den är bara så bäst.

idag har jag ridit, jag red zilja, det gick inte alls bra :P Anna blev nästan biten när hon skulle kratsa hovarna på hästen och jag och andrea bara stod och skratta :D haha. Nu har jag precis ätit. Jag är beroende av mackor nu. jag äter dem hela tiden. Jag hade prov idag oxå. 2 st. Engelska kändes sådär :/ men no:n gick bra :) Nu ska jag använda min kamera lite. 
pussen♥♥♥

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!


om ni har kollat på johans blogg/bdb-RadioRat, har ni märkt att han har 
samma problem som jag. Vi vet inte vad vi ska blogga om. jag sitter och
skrattar en massa i soffan, pappa bara glor. Hahaahahahahahahaha
jaag äääär öööööveeeeertrööööööt! Jag har ätit en massa pepparkaksdeg 
också, så nu är paketet slut :( jag har ätit 4 paket :O jag har ont i magen, den
är jättehård. På fredag är det idol. Johan kommer. Nu ska jag sluta blogga. 
hahahahahahahha

ASSÅ HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH

I ♥ MAMA


hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha
Tröjan jag har på mig har texten - I ♥ MAMA. Mamma blev jätte glad när jag visade henne den :P 
Idag har jag vart i tråk skola. Nu ska jag kanske plugga lite. Jag har 2 prov i morgon, men snart börjar oth.., det måste jag ju kolla på. ska äta mandarin också, och sen blir det nog pepparkaksdeg. Min mage har verkligen svullnat, den är jättehård av all pepparkaksdeg :/ Men jag är beroende liksom .. Så jag måste det. 
Snälla Lucas ska bränna en skiva till mig-alla Johan Palm låtar, jag är jättelycklig. På lördag ska jag på fest, det ska faktiskt bli roligt, det är 20-års gräns men jag och marre kommer in iaf. haha. 
pöss


mys söndag


en brunhårig johan <3
Jag och mamma åkte till stan och hämtade mina bilder som jag ska ha i mitt rum. jag satte upp dem när jag kom hem. Det blev verkligen jättefint. Nu väntar jag bara på några fler bilder på kompisarna :) Idag har jag mest myst. lyssnat på låtar på youtube och bara varit. Jag har fått Johan-låtar av min kusin Madde, tack <3 nu ska vi snart äta. puss


fredag-lördag♣

En söt bild på Lucas strand. 
Igår var jag hemma hos marre med lucas och wille. Vi hade jättekul och vi kollade på en film. "it´s a girl thing....någonting. Vi satt och pratade om typ lite saker och åt en massa chips. Vi somnade vid 02:30 tiden och på morgonen kom Lucas och Wille och väckte oss. :( men de hade med sig frukost på sängen till oss så jag och marre blev jätteglaá. Sen skulle Wille spela tennis så han gick vid 11:30 tiden. Jag och marre fick skjuts av Kent (lucas pappa) till tjmötet och åt fika. MUMS! sen skjutsade marre hem mig och då åt jag frukost hemma med familjen. kl: 13:45 var vi klara med frukosten (sen frukost) Nu ska jag städa. Mina två kussiner och deras män ska komma och äta hos oss. 

-idaaaaa, jag plingade på hos dig i morse., men ingen öppnade..och jag försökte få ner loggboken i den där luckan.. men den var för tjock. Du får loggboken på måndag om det är okej. 
Jag vet att du sörjer för att Robin åkte. Han kom 3a...och det var skit bra ! <3 


/Jennifer

SÅ GULLIGT ! VÄRT ATT LYSSNA PÅ!♥☺

sötare kan man inte vara . Johan Palm med sitt gamla band.

Mår mkt bättre.

En jättegammal bild på mig. hahahahah
Jag har vilat väl idag :) 
jag har vart på stan med mamma hahah. Vi handlade c-vitamin till mig och framkallade lite bilder på vänner och johan som jag ska ha på väggen i mitt rum. Jag har satt upp två bilder hittils men det lär bli många, många fler. Jag och mamma åt på nancys också. Jag tog en burrito-såååå gått. Mamma tog en sallad. Sen gick vi och köpte lite smink :) När vi kom hem kollade jag på tv och satte upp lite bilder i rummet. Det blev fint, men det är jättenågra bilder. Jag kommer till skolan i morgon :) 
puss

Mysdag-ingen skola för mig

Jag vaknade 10:30 - då jag egentligen skulle börjat skolan, om jag inte var sjuk. Jag gick upp, snöt mig och käka massor med halstabletter. Sen gick jag ner och gjorde 3 ostmackor och åt dem framför tv:n och njööt. Jag kollade på saltkråkan och sen spelade jag spel på tv4.se och sen kollade jag på johan klipp. I morgon har jag prov-jag ska komma till skolan och göra det sen ska jag nog dra hem, jag mår inte alls bra. Carro kan inte komma till mig i eftermiddag heller , vi hade bestämt det, men jag kan typ inte ens prata, jag är helt teppt och hostar...
Nu ska jag nog plugga lite engelska till  provet och göra spanska läxan :( 
puss <3

Sjuk...


..det är både lite roligt att vara sjuk, men också mkt jobbigt. Det tar verkligen på energin att vara sjuk. I morgon kommer jag inte till skolan. jag är jätte trött och har verkligen ingen lust att gå till skolan i morgon. Jag har hosta, ont i halsen och är förkyld-kanske någon influensa eller något. Suck :( det kommer att ta skit långtid att bli frisk känner jag. Det började i fredags när jag grät när Johan åkte ut från idol, och sen dagen efter när jag skrek jättemycket på johan på heroncity. 

Efter skolan åkte jag, carro och evelina till ridhuset och red. jag fick Maya-skit sur i spiltan. Carro fick sean som redan gick med den andra gruppen så hon gjorde inte i ordning hästen så hon hjälpte mig. Evelina fick asfield*stavning*
Efter ridningen åkte jag och Carro bussen hem, vi hoppade av vid ottersång.... och sprang sedan till rätta bussen. Vi var helt flummiga! i morgon ska hon komma och vi ska baka :) <3 
älskar dig <3


RSS 2.0