jag är världens mest gladaste person just nu i världen. jag har vunnit JOHANPALMS tävling att vara med i hans MUSIKVIDEO!

jag fattar inte att det är sant, men det är det. jag är helt spidad. finns inga ord. det här är sant. det är inte april. det är den sista mars. jag är så himla GLAAAAAAAAAAAD! jag väntade och väntade på att han skulel ringa, när jag trodde att hoppet var över, ringde han!

-hej det är jennifer.
-Det är johan här
-du ljuger
-nej jag ljuger faktiskt inte.
-jag kan inte fatta det
-jag ska meddela, att du tyvärr inte har vunnit tävlingen
-okej, jag förstår
-jag skoja bara, så klart du vunnit den. 
-skojar du?
-nej jag skojar inte!
-vet du hur glad jag är just nu. jag som väntade i 1 timme på att du skulle ringa, och sen ringer du mig
-hahahah. vad roligt att du blev glad. 

sen fick jag prata med linda, jennifer, sofie? jag kommer inte ihåg vad hon hette.
-hej jennifer. vad roligt att du vann. 
-jag är super glad!!!
-hahah. du kommer att ha som ett rollspel. du komemr att springa fram med din kompis och ta kort med johan. bara ni två. 
-är det sant?
-ja det är det!

tillbaka till johan igen
-hej tjejej
-hej :D
-juste, vad sa du att du aldrig skulel kunna ha på dig? (en av hans frågor)
-en svampbob dräkt. 
-hahaha, juste, ha på det i morgon
-hahaha, om jag skulle ha någon
-hahah. 
-jag måste bara säga att jag älskar dig, och att jag är super glad för att du valde mig. 
-tack, vi syns i morgon.
-puss


JAG ÄR DEN MEST GLADASTE OCH MEST ÄNNU MER GLADASTE PERSONEN JUST NU!

" dessutom har vi vinnaren i min tävling utsedd. Grattis till Jennfer Persson"

2 städer, 2 idoler


Jag har vart i Gbg över helgen. Jag hälsade på min låtsas syster (som jag säger) som nu har man och 2 otroligt söta barn! Vi hade jättemysigt. men jag var typ sjuk (mådde illa hela tiden) så jag var typ trött hela tiden och orkade inte med så mycket.
Och vem bor i Göteborg? jo, Håkan Hellström.
På vägen dit och hem kom det upp en massa skyltar hela tiden, och undra va det stod på dom?! joo, MJÖLBY
och vem bor i Mjölby? Jo, Johan Palm. 
Mamma och pappa var snälla och sa att vi kunde stanna och äta snabbt på donken i Mjölby. Jag tänkte hela tiden "tänk om han vart här, tänk om han suttit här, tänk om han gått på samma toa som den här?" Det som också var så himla pinsamt var att jag hade på mig min idol tröja, och alla bara glodde :O :P 
jag fick nu reda på (av hans blogg) att han släpper sin singel den 8/4-den dag jag åker till Thailand och att han vart i mjölby över helgen :O (dom som inte visste, bor inte johan i mjölby längre utan i sthlm) så liksom, då blev det ännu mer spännande:P 


och ha det så bra marre som åker till Thailand idag. I see you in thai, baby<3

Hela helgen

har sovit hos folk hela helgen, så jag har inte haft en chans att skriva i bloggen. 
i lördags: var jag med kusinen, Vanessa. Vi gick ner på stan och träffade hennes kompis Julia och julias kompisar:P sen åkte vi hem till Vanessa (bara hon och jag) och lekte med hennes hundar. Vi kollade på tv och mös i hennes säng med Julia (Vanessas gulliga hund) När hunden inte bits, är den världens gulligaste. Den somnade på min mage, så mys! Jag sov över där också. Vi kollade på robinson, och det var asroligt och spännande. BRA START! jag tycker bara att det var tråkigt att 60åringen åkt ut först -.- klockan 9 vaknade vi nästa morgon och åkte hem till mig. 

i söndags: åkte vi (jag och vanessa) med fittja bussen till marre. Hennes pappa kom och hämta oss där och sen gick vi och köpte mat ;) sen fick vi en idé "vi åker till sthlm snabbt och köper en glass" Det gjorde vi. men det tog så himla långtid så vi trodde vi kommit på fel tunnelbana, så vi åkte till skärholmen snabbt och sen åkte vi tunnelbanan tillbaka. Vi kom helt fel och fick ta en annan tunnelbana hem. VI ÅKTE LITE VART SOM HELST. Sen byggde vi en koja i marres säng och körde spelet "tjejsnack" det var faktiskt kul :P 

idag: skola som vanligt, var typ sjuk och orkade ingenting. sista timmen var idrott, som jag inte ens var med på. Nu sitter jag och kollar på "my super sweet 16" fy vad töntiga och ytliga alla är. Snart är det the hills. så som jag har längtat! 

här kommer lite bilder;) 

jag och julia

och en bild på mig

Tacktack

det är bra med blogg, man får reda på massa. Tex: att Johan Plam kommer att heja på Laila i lets dance i kväll (han kommer att vara där) 
Tack Maria, jag läste det här på din blogg! :D

Att baka biskvier bli kul, om man bakar med Caroline

hahahahahahhaaahahahahahahahahahahhahahahahahhahaahah. 
jag har inte haft så här himla kul på länge. Jag älskar dig, carro. du liksom gör mig på skatthumör. 
Efter praoen åkte jag och carro och köpte "kokosfett" och blockchoklad. när vi kom hem till mig började vi baka biskvier, dom blev sådär goda, dom smakade bara smör, och det var assvårt att göra dom, jag trodde inte det. Fady kom mitt i allt och han fick vänta utanför (men han fick komma in) fady tyckte att dom va goda :) sen gick vi till lekparkar och sen åt vi på max (fady bjöd). jag lovar, jag kissade nästan på mig, Carro är så himla sjuk i huvudet (positivt) 

Och du carro, jag älskar dig så himla mycket älskling!

(en gammal bild, 3 år)


♥CAROLINE♥

vi gick till stranden
 
efter lunch var det vila, men jag och carro skratta bara!
sen gjorde vi både armband och halsband. puss på carro säger jag bara!
Prao idag då igen. så som alla andra dar i veckan har varit utan måndag, då vi var på tävlingen "future city". Idag var vi ute med dagisbarnen vid stranden, det blåste och det var verkligen skitkakallt! I morgon är det sista dan, och det känns enormt tråkigt att behöva sluta och åka tillbaka till skolan igen. Det känns verkligen som att man har börjat ta mer ansvar, jag märker också att matte inte behövs till "jobbet" och det är ju skitbra! 
det var riktigt soligt idag, men inte alls varmt. Ikväll ska jag nog bara vila ut mig och ta det lugnt. puss och kram

blogg paus?

( jag färga håret hos kussen igår) 
jag är trött på att blogga. Det är så mycket just nu, men prao, plugg och fritid. Jag ska inte sluta blogga helt. Men kanske inte så regelbundet som jag gjort innan. 
jag ska berätta lite om min första prao dag.
Vi började klockan 9 och slutade klockan 3. Jag ritade och målade och läste och uppträdde och krama och bar på barnen HELA DAGEN. men det var liksom bara kul. Det var riktigt mysigt! Waldemar *staving* är jättegulli:P Nu kollar jag på The hills som vanligt. Jag kom precis hem från att varit med Fady och Caroline. Jag och carro gick förbi fadys praoplats och sen tog vi en glass och sen gick vi igenom hela södertälje typ :D 

nu förstår ni iaf varför jag inte kommer att blogga lika flitigt. 
puss och kram

usla jag

FÖRLÅT för att jag inte bloggat på evigheter. jag har bara haft så mycket att göra. Jag är verkligen ledsen. nu ska jag berätta vad jag gjort i veckan
torsdag: pluggade till matte provet so jag skulle ha på fredagen. Var så himla trött så jag la mig tidigt
fredag: satt kvar med mina "future city" kompisar efter skolan och lena bjöd på fika. Vi hade så himla roligt! Efter skolan träffade jag renate och carro, Vi skule bowla, och det gjorde vi. Jag kom 2a på 299 poäng elr vad det var.
Lördag: kollade på The hills från klockan 12 till 17:00 så himla mysigt. Helt ensam, helt osrörd
jag ska bli bättre på att blogga.
love you all, som min kompis säger:)
puss

jag ser det snöar


"jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, Hurra!" 
nej det är inte kul, inte alls. Det har snöat i 3 dagar nu i sträck och det har blivit typ 20-30 cm, usch!

-mina egna kommentarer om The Hills-
Lauren     -stå upp för dig själv, och snälla förlåt Heidi.
Heidi         - bra att du åkte till LA och lämnade Spencer hemma! 
Stephani  -Bra gjort att slänga ut spencer. Vi alla hatar han!
Lo             - sluta att frysa ut audrina. Du är störd tjejen!
Spencer  - gå och dö, du är så otacksam både mot din syster (stephani) och Heidi.
Whitney  - jag saknar dig!



Tröttare än tröttast


ÅÅÅÅÅH vad trött jag är. Musiken i skolan var kul, men det känns som att vi inte lär oss så mkt, utan bara gör. jag vet inte.. Efter skolan jobbade jag med future city igen. Jag ska åka till haninge och prata en massa om miljön inför en massa folk. Jag, fanny och Junne blir det. Missar kanske min toppning på topparna och min slingning. vi får se. snart ska jag sova. är sjukt trött.

Romme

yesyes, idag var man i romme då. Kunde inte sova på nästan hela natten så jag var jättetrött på bussen dit. Vi åkte typ alla backar? gröna, blå, röda och svarta. Jag ramlade mycket, men det mesta var bara kul. Jag och Carro fick GÅ från en lift, för att vi typ åkte av den och åka i skogen tills vi kom till en vanlig backe, det var lite läskigt :P På vägen hem hade vi jättekul. Vi var så himla övertrötta och sjöng en massa astrid lindgrens låtar och låtar från lillamelodifestivalen. Nu ska jag sova, ni ska bara veta hur trött jag är! 
puss och kram<3

Ingen vidare uppdatering


Jag har inte bloggat på evigheter, eller inte sen fredags. I morgon ska jag till romme och det ska bli skitkul! jag hoppas det blir lika bra som förra gången. Jag har köpt godis till bussresan som tar 2-3 timmar eller nått. Det kommer inte bli någon bloggning i morgon tror jag. Jag kommer hem vid 7 tiden och då ska jag väl äta eller något. Men vi hörs på tisdag annars. Oh juste, jag ska få comviq men det blir om 2 månader när telenor går ut. 

Ni som kollar på the hills, igår kväll var det världens mest spännande avsnitt. Heidi och Spencer gifte sig i mexico och Whitney fick arbete i New york. 
puss och kram <3

MODELLDAG



tack för en jätterolig dag/kväll! 
Ps: vi kan future city, det stora projektet som jag pratat så mycket om :ds

Inte riktigt nöjd

tyckte min gamla design var lite tråkig, så det blev en ny igen! hoppas ni gillade den <3

I skolan, och sen hemma

sitter i skolan och har so. det är jättetråkigt. Hoppas ni har det roligare än vad jag har. och fölåt för en dålig uppdatering på dom senaste dagarna. Jag har haft fullt upp.
Här kommer en bild på ANNA SALEN/SALIN-hon satt bredvid mig på ett kafe;)


nu är jag hemma från skolan. Jag var så himla trött, men var tvungen att gå på ridningen ialla fall. Kom precis upp från ett långt och härligt bad. Jag har inte uppdaterat mycket på dom sista dagarna, och det är för att jag inte har tid helt enkelt. Jag måste plugga till ett svenska prov, både nu och i morgon, så jag får se om jag skriver något i morgon. Tro inte att ni är glömda, jag svarar på kommentarer när jag loggar in. 
ska äta nu:)
                Att göra lista
  • plugga på svenska provet (språk historia) 
  • fixa kameran, och sätta den på laddning
  • Kolla på the hills (inspelat avsnitt från idag) 
  • fixa lampan i taket till mitt rum. 
  • lägga fram kläder som jag ska ha i morgon.
Puss och kram alla läsare ;P

RSS 2.0