Changeling

efter en dags uppehåll har jag saknat bloggen. Tack för kommentarerna, svarar på dom när jag har mer tid. 
igår vad jag med Rickard, Albin och Felippa. Vi kollade på Changeling *stavning*. Den var asbra! jag tror säkert ni har sätt den på reklamerna på tv. Angelina spelar huvudrollen och spelar asbra! En sorglig men ändå enormt bra film! REKOMMENDERAS! 
Nu har Rickard, Albin och Felippa kommit igen. Nu kollar vi på tv. Senare blir det nog film och bad!


Killar...

killar är oförsiktiga. 
Att brottas eller hoppa på någon där det finns ömtåliga saker, skulle vi nog alla tacka nej till. Men absolut inte killar. Trots att det oftast finns tv apparater, vitrinskåp, soffor med ljus klädsel, sterioanläggningar och olika prydnader stoppas inte killar från att börja brottas med någon. Och när glasen slår mot varann i "glasskåpen" slutar dom inte heller. Att killar kan säga opassande saker som sårar har vi nog alla vart med om. Dom påpekar oftast grejer på en själv, som man aldrig har lagt märke till. Någonting dom tycker är konstigt, äckligt eller fult. Killar kan ju absolut säga väldigt snälla saker också, men det är oftast det "dåliga" som sagt till en, som man tänker på mest. 
Killar glömmer bort än.
 tänk dig in i det här ; Du har kommit överens om att du ska träffa "Hampus" och "Filip" hemma hos dig. Dom säger att dom kommer om 30 min. Du sitter och väntar och väntar. Tiden går och dom har inte dykt upp. Du antar att dom missat tåget/bussen hem till dig. Du sitter och väntar ytligare en timme. När det har gått 3 timmar skickar du ett sms: "jag antar att ni inte kommer". Dom svarar : "oj gumman, förlåt vi glömde att säga att vi inte kunde komma". TACK FÖR DET LIKSOM?! lite sent kanske?! Och man försöker och försöker, men vad får man tillbaka?

Killar är bra också. Nu tog jag bara fram det negativa. 

allsång i går

Janine, antonia, Oscar, Albin, Garoi och jag åkte upp

j 
den sista bilden är på världens underbaraste vakt! Han kom ihåg mig från när Johan var på allsång. Åke heter han! hur söt och snäll som helst!  

Allsång på skansen

Nu sitter jag på tåget, mot allsång. Ska bli kul att komma dit igen. Svarar på kommentarerna när jag har tillgång till en dator. I går hade jag Carro, Becca och rosalia hemma hos mig, riktigt mysigt. Men det var bara caroline som sov över. Vi kollade på en urdålig film och sen spelade vi in en massa roliga saker. Jag har en ny smssignal och ringsignal nu, haha. I nästa inlägg ska jag skriva om hur känslokalla killar kan vara. Puss

nu orkar jag inte mera!

Visst att Johan uppskattar när man "förföljer" honom runt om i Sverige, men jag orkar inte. Jag skulle vilja, men jag får typ inte... Nu när det är 3 veckor kvar på lovet vill jag gärna njuta av den med mina kompisar, hemma. Och inet åka omkring så himla mycket (inte för att jag har gjort det) . Jag orkar inte ha ångest för att jag missat  något "johan framträdande" jag vill vara glad för att jag har fått träffa han dom dagarna jag kunnat. att jag ska åka till Gävle, är bara ett kanske. Man får se Johan sjunga en låt, får något signerat och sen åker man hem. är det värt det? att spendera en tidig morgon på ett tåg eller buss till Johan för att få en kram och sen hans autograf? Att få njuta av hans framträdande och träffa en massa andra Johan fans. Kanske tycker ni det.. men jag tror jag inte orkar med det. 
Jag menar självklart inte att jag inte tycker att det är roligt att träffa Johan, det är inte det.. Jag vill bara vara en vanlig tjej som kommer på spelningar jag kan komma på, utan att få ångest om jag missar något. Jag orkar inte vara ledsen eller orolig.
Töntig jag är jag vet! Men jag måste bara få skriva av mig.. 
</3 

Mobilblogg; klippte mig

Som rubriken säger så klippte jag mig. Mitt hår var så himla slitet. Så jag tog saxen och klippte någon centimeter. I höst drar idol igång igen:) super kul kallar jag det. Jag brukar alltid få en favorit i tävlingen, men det lär aldrig bli som johan. Ps; varje gång jag skriver Johan i ett inlägg, menar jag Johan Palm, så att ni vet. Om ni inte redan visste det.

tre dar i streck!

Rolig bild som syrran tipsade mig :D
idag har jag vart med Rosalia (en tjej från min klass) som var på festen också. Fest och fest...mer tjejmiddag! Vi hade både mys hos henne och mig. Vi var hemma hos rosalia först och spelade tv spel, sen skulle vi upp till sthlm, men vi åkte aldrig dit. det var lite sent... Så vi badade hos mig i stället. Skönare och mysigare. 

Min syrra kom hem från Finland idag, mys mys. Just nu kollar vi på 102 dalmatiner. Har fortfarande ont i halsen men hoppas att det går över snart :) 

I morgon ska jag vara med Rosalia igen. Vi ska åka upp till sthlm. Sen blir det "film maraton". Syrran och hennes kompisar och jag ska kolla på film hela natten. KulKul.  
PUSSSSSSSSSS

Mobilblogg; ingen text

Känner mig trött, Ofräsch, Smutsig och sjuk.

DATABLOGG- Tjejkvällen

visst har jag varit bra på att skriva i bloggen, men inte att svara på kommentarerna.. Min syrra har laddaren till min data, så jag kan inte få igång den. så det är därför jag bloggar via mobilen så ofta. *tjejkvällen blev lyckad och vi hade jättemysigt. Det var bara Rosalia och Caroline som kom. Men vi lät som att vi var fler, haha. Vi var uppe till 05:00 och vaknade vid 11:00. sedan åkte vi till Rosalia och pratade och eldade papper, haha. Mysigt hade vi då med. Jag kom hem vid 21:30 och nu sitter jag här lyssnandes på vuxenprat. Familjen Varence är på besök. Nu ska vi ta och dansa dans matta. 
Konstigt och rörigt inlägg, men jag kan inte tänka när jag är helt slut. PUSSSS




Mobilblogg; vakna

Vid 11 vaknade vi. Nu har vi ingen aning om vad vi ska göra, men vi hittar snart på något. Vi skulle åka upp vill sthlm, men det blev inte så. Tips på vad man kan göra?<3

Mobilblogg; 03.21

Nu ligger vi här. Ute under sovsäckar. Har fortfarande inte somnat, lär bli uppe hela natten. Vi här tagit kvällsdopp och gjort en massa annat skoj. JAG ÄLSKAR MITT JOHAN TEMA! det är bäst! Puss o godnatt, eller Godmorgon kanske :p

Mobilblogg; tjejkväll

Nu ligger vi här, på madrasser med kuddar och sovsäckar. Vi har precis ätit mat och nu snackar vi en massa. Jag fick 2 johan palm teman av caroline nyss, som jag självklart använder mig av. Det blir kvälls dopp och snack om killar senare i kväll. Puss

Mobilblogg; Handlar

Jag och pappa har precis vart och handlat på willys, en hel back med energi dryck lär räcka så att man håller sig vaken hela natten! :) nu ska jag hem och fixa det sista och laga mat. Vad händer för er i kväll?, skulle vara kul att höra<3

Mobilblogg; Godmorgon

Jag har precis ätit min frukost. Gröt fick det bli som vanligt. Nu förbereder jag lite in för kvällen, ska handla snart också. Jag har gjort världens planer för i kväll också, det ska bli mys i kväll. Nu måste jag fortsätta, dom kommer om drygt 4a timmar. Skynda, skynda, skynda, skynda

Mobilblogg; 01.08

Ligger i sängen och messar med kompisar. Har haft en rolig dag med många blogg inlägg. I morgon blir det lika många:) synd bara att jag inte fattar hur man får in bilder till inläggen när man använder mobilen. Puss och godnatt. Hörs i morgon!

Tack så mycket

Jag vill tacka för alla era kommentarer, men jag kan inte svara på dom just nu. Det är väldigt smidigt med internet i mobilen, så det är där ifrån jag bloggar. Jag lovar att svara på kommentarerna senare, när jag kommer hem från lucas. Nu sitter vi och kollar på allsång, GÖR NI DET OCKSÅ?


Mobilblogg; Hemma hos lucas

Nu sitter vi här, hela gänget och kollar på en skit film. Det handlar om ett gift som sprider sig över hela världen så att alla människor vill ta livet av sig, och gör det. Alla typ dör en efter en. Klättrar upp i träd och hänger sig, får tag i pistoler och skjuter sig, kör in i träd och skär sig i handleden. EN HELT KASS FILM. Kolla inte på; The happening.

Mobilblogg; Snart iväg till barndoms vän.

Snart ska jag åka till lucas. Sophie, oliver och oscar ska också komma och vi ska kolla på film och kanske bada. I morgon ska jag ha en liten tjejkväll med tjejerna från klassen. Tyvärr kunde jag inte bjuda alla, men det kommer fler i sommar , det lovar jag. Nej nu måste jag packa lite och fixa mig. Puss, och hare bäst mina läsare<3

känner ni lika som jag?

Många inlägg på en dag, är på mitt 4e nu. Roligare många och korta, än långa och tråkiga. 
Det jag menar med min kära rubrik är att varje gång jag läser grejer på andra bloggar om Johan, bild på personen och Johan blir jag enormt avundsjuk. Jag är väl smått kär i Johan kan jag erkänna, men jag skulle hellre vilja vara hans kompis mer. Men fortfarande blir jag sjukt avundsjuk så jag tror jag ska spricka. Vissa nätter kan jag knappt sova, och jag har slutat läsa vissa bloggar. Jag vill att alla ska få del av Johans utstrålning, och jag vill självklart att ni ska ha han som "idol". Men jag förstår inte varför jag känner som jag gör, det gör ont i hela mig. För jag vill inte känna som jag gör. Jag är nog trots allt mycket kär i Johan. Olyckligt kär. 

Mobilblogg; Johan flyttar från Stockholm, till Mjölby

hörde nu att Johan skulle flytta till Mjölby nu till hösten. Visst blir det säkert lugnare och skönare där, men usch! Nu måste jag verkligen passa på att åka på så många spelningar som möjligt! Men en sak jag undrar ; När Johan kommer till festivaler eller olika tvprogram, eller som nu när han ska till Grönalund den 20/8, kostar det att komma in? och behöver man biljetter? MÅSTE HA SVAR!


Sommarkrysset, för en vecka sen.

den sista bilden är på oss när vi fick blommor av Johans band och e.m.d  Det var en lång dag, med blodiga savsår, blöta strumpor och ett åk i "vilda musen". Vi hörde också rykten om att Johan gått in till spökhuset med en tjej, så jag, anna och Marilyn gick in för att leta reda på han. Men han hade inte fått komma in, stackarn :(

FRANCE

som ni hört har jag kommit hem igen ! NU känns det som att sommarlovet börjar på riktigt. 
Nu kommer lite bilder.


bild 1; vårt fönster med en vacker utsikt. 
bild 2; vår fina utsikt. det gula är solroser.
bild 3; Här bodde vi. Soligt varenda dag.
bild 4; ännu mer utsikt.

några timmar efter landningen hade vi familjen Lövgren på "besök" haha. Åh vad jag älskar deras barn. 
jag ser helt mupp ut jag vet. Ser inte ett dugg brun ut, och jag är inte sminkad för den delen också. 


Hemma från frankrike

Mitt lilla uppehåll var i frankrike. Där mös jag med familjen och slappade. Eftersom jag är på riktigt blogg humör, måste jag använda mobilen att blogga med, internet hemma funkar inte av någon konstig anledning. Snart ska jag lägga ut bilderna från sommarkrysset där johan var, men först bilderna från frankrike, provence. Men det får bli när internet till datan börjar. Puss

tbx snart

det här kanske blir mitt sista inlägg, för jag kommer att ha ett uppehåll i en vecka nu. men jag hoppas att ni alla kommer tillbaka sen :) Ha ett super trevligt fortsatt lov och gå på så många Johan framträdanden som möjligt! PUSSSS

förlåt...

Jag har inte skrivit på 2 dar nu.. Jag måste verkligen komma igång. 
I morgon är det Johan på Grönan som gäller, det har väl ingen missat? Själv ska jag väl åka upp vid 08,09 tiden för att få bra platser :) Min mobil har fortfarande inte kommit igång med comviq, jag känner mig helt handikappad. I kväll ska jag på fest hos Vanessa, Ricky, nadine och Marie, ska blir riktigt trevligt ;) 
Jag var på stan i dag också. Köpte riktigt fina bikinis, en vit med rosa/röda prickar och en lila med paljetter. Har packat idag också, ska ju resa bort snart. JAG MÅSTE BERÄTTA OM MIN DRÖM :O -jag jobbade på ett café i stockholm, där jag sommarjobbar. Jag ser att en söt liten pojke som heter Johan Palm kommer. Men när jag kommer närmare har han ögon stora som tefat och dom är orangea, hans läppar är gröna och han har ingen näsa. det var skitläskigt! sedan somnade jag om, ha ha. 
jag brukar alltid gissa Johans outfit innan han ska ha uppträdande. Jag gissade HELT rätt förra gången på allsång. Så till sommarkrysset tror jag att han har.. 
  • sina svarta jeans
  • en svart hatt med tunna, tunna ränder. 
  • en svart kavaj
  • allstar, converse
  • en vit och svart randig t-shirt. 
jag kommer säkert ha helt fel, VAD TROR NI ATT JOHAN KOMMER ATT HA PÅ SIG I MOROGN, KANSKE GISSAR du RÄTT !

seg onsdag

Ingenting speciellt har hänt idag. Jag har bara ätit en massa glass och kollat på tv och film. Jag har försökt att hitta tillbaka till mina gamla läsare, som jag hade när jag började blogga. Jag hittade en massa gamla inlägg om första gången på idol. När jag träffade Johan för första gången. Ni får gärna läsa om det igen. Min meny är längst ner på sidan och klicka på november. Där upptäcker ni allt! Trevlig läsning.
Mälar'n 
bild; jag

King of pop

jag kollade nyss på michael Jacksons minnesstund. Jag tror inte att något öga var torrt efter det programmet. Jag grät mycket... det är verkligen så synd! Det är så hemskt att nu när han är död, förstår man hur mycket han betyder för människor. han var inte king of pop. han ÄR king of pop! Större artist finns inte, och jag tror ingen kommer att bli lika stor som han heller. Det känns inte som att sommarlovet har börjat än, det känns inte som att vädret och jag hänger med i sommarens dagar. Jag känner mig tråkig och trött, jag hoppas att det är pg.a vädret! 
Det blev inget jobb för mig i morgon så som jag hade väntat mig. Så om någon vill göra något får dom gärna slå en signal. men kom ihåg att inet ringa på mobilen, för det har fortfarande inte kommit i gång.. Ring på hem numret i stället, 

På lördag ska jag till grönan och kolla på söta Johan, det ska bli riktigt kul! NÅGON MER SOM SKA DIT?

jag är icke bra

jag har inet bloggat på länge. det är sommar och man hinner inte sånt.. 
Idag har jag vart med oscar, oliver, rickard och marre. dom första 4a timmarna gjorde vi ingenting och frågade varann vad vi skulle hitta på. Efter flera timmar kom vi på att vi skulel göra något ute, vi körde burken, ha ha. det är roligt att leka ibland. Sen grillade vi marsmellovs *svavning* och nu väntar jag på att comviq ska funka till min mobil. allt skulle vara klart idag, allt skulle flyttats från det gamla kortet till det nya, men ingenting har hänt. SUCK! 
Nu får ni en bild som jag tog i går när vi badade på stranden sent på kvällen. 

dom är inte retuscherade, det är därför som är så coola. 
Pusssss, och ha ett superduperbra lov, trots att det är dåligt väder...

ingen text

har inget att skriva. så jag lägger upp en bild, eller 2 


bästa och det sämsta

jag är duktig idag. jag skriver ett inlägg för andra gången. annars brukar jag bara skriva ett, men eftersom det inte har hänt ngt speciellt idag, så har jag kunnat vara inne på datan längre och oftare. 
jag har räknat mina myggbett, och jag tror jag ska dö. jag kliar ihjäl mig! jag har liksom 13 myggbett på ena handen! Det gör skitont att klia på mina fingrar :o och i ansiktet har jag tre stycken, ett precis under ögat. fler har jag på magen, armarna, benen och fötterna. Nu tänker jag lista det bästa och det sämsta med sommaren
  1. Man blir brunare
  2. Man kan göra fler saker på sommaren än på vintern. 
  3. Johan har sin turne på sommaren! 
det sämsta med sommaren
  1. man svettas mer än vanligt.
  2. Myggen och fästingarna äter upp en.
  3. solen gör ont i ögonen.

data nörd

; min skylt asså, den jag hade på allsång som ni lär ha sätt :P dagen har vart helt okej. Satte klockan på ringning 09:30 för att jag skulle till tandläkaren. Jag kom in i vänthallen och sedan ropar dom mitt namn, nästan på en gång. Jag går in och möter tandläkaren. jag sätter mig ner i stolen. Dom tar kort och petar lite med den där konstiga pinnen i tanden och sedan säger han "du kan gå nu, det kan inte bli bättre". Så jag skuttade vidare till bussen och åkte hem igen. Sedan dess har jag suttit framför datan och kollat både blogg och bilddagboken, något jag aldrig är inne på, alltså bdb. 

Nu ska jag nog sätta mig framför tv och se om det är något kul att titta på. Ni får ha det så bra.
 Puss

Johan guidar oss människor på skansen

Jag ääääääääääälskar den här videon. så himla skön! där framme har vi då tranan, bajsar den ? Ja det gör den! Vad roligt!

ALLSÅÅÅÅÅNG!

haha, jag såg mig på tv igår. Jag var nämligen bland dom första som kom till Allsång på skansen den dagen. Jag, Caroline, Anna och (en kille som jag inte vill att jag nämner hans namn) åkte upp med 07:00 tåget till stockholm och tog sedan en buss till skansen. När vi kom var det redan jättelånga köer. Men vi trängde oss lite * dumma mig* Och kom in bland dom första. Vi tog platserna längst fram med hopp om att vi skulle få se Johan på nära håll, och det fick vi. Det var en väldigt lång väntan och Johan kom inte förrän klockan 17 tror jag. Johan fick träna upp sig lite och då skrek och klappade vi händerna hela tiden! det var helt tyst när dom andra sjöng. Stackars dom om man tänker efter... Men men, så blir det när man heter Johan Palm :) 

När klockan var 20:00 var det direkt sändning. Och ni lär ha sätt mig några delar i programmet. Redan efter nån minut såg man mig men från långt håll. Men när Johan sjöng såg man både min fina skyllt och skrikande tjejer under den. alltså jag, carro och anna. det som också var kul är att samtidigt som Johan blev intervjuad blev vi filmade igen. men på nära håll. Men men, att vara med i tv är ju inte meningen för att vi var där, utan det var att se Johan. OCH JOHAN VAR SÅ HIMLA BRA! Världens drag var det! Han var ÖVERLÄGSEN! 

Efter allsång var det extra nummer och då sjöng Johan igen. En beatels låt som jag tyvärr inte kunde sjunga med i, jag kunde inte texten, men han var så himla bra då med. Efter det väntade vi  35 min på att Johan skulle komma ut och signera. Men det tog så lång tid, så vi tänkte dra hem. När vi precis ska gå ner för backen hör vi världens skrik och vänder oss bakåt. Där springer säkert 200-300 fans i en klunga till ett skivbord där man kunde köpa hans skiva. Vi springer och tränger in oss där med. Vi fick autografer och det blev en liten pratstund. 
- Heeej, sa jag. 
-tjena, svarade han.
-Du får signera på det här kortet (ett spelkort) 
-haha okej. 
-jag ska sätta upp det i mitt rum, haha. 
-okej haha. 
Sedan skulle anna signera ett spelkort och en autograf på armen. Jag bad om en autograf där med. 
-skulle jag kunna få en autograf på min arm jag med?
-självklart.
När han skrev autografen kollade han inte på armen utan i mina ögon. jag blev typ helt stum och viste inte vad jag skulle göra. Jag blev lite skrämd tror jag, haha. 
-vad brun du har blivit, säger han sedan. 
-haha, yes. jag har solat mycket. 
sedan kramade vi om varann och sedan åkte vi hem. Jag och carro sov hos anna den natten. vi sov ute på studsmattan, men det regnade så vi var typ blöta. 
En helt perfekt dag hade vi! ååååh, vad jag saknar johan :( 





RSS 2.0