Tjejkvääll!

vad kul vi hade. Tack för allt!
Vi (jag och marre) kom hem till Vanessa vid 17 tiden. Vi började att köpa ost och vindruvor (ostbricka) sen kollade vi på en film "babel"hette den, men den var ganska seg, så vi kollade inte kart utan åt mat. Mums!! Efter det åt vi ostbricka och sen kollade vi på skräckisen som jag inte kunde sova efter. HIDE AND SEEK! men den var inte lika läskig som den var förut, när vi såg den första gången. Vi satt och pratade om allt möljligt. och vi kom fram till den bästa lösningen! det som vi ska göra i sommar! jag är så lycklig just nu. JAG ÄR LYCKLIG!  vi somnade inte så sent. vid 1 tiden... men Ricky kom in och skrämde oss genom att tända och släcka lampan.
jag skrek : Marre, lägg av att släcka och tända lampan.
marre sa: vadååå? :O 
*jag kollade åt andra hållet och såg ricky stå där med en himla gasmask* jag blev skiträdd! :O sen somnade vi! 
taaaack! för en skitrolig kväll! 


enzo, en rottweiler som Ricky äger:) loooovar skit snygg, *kär*

sen drack vi champis. asså läsk typ xD

sen provade jag vanessas löshår. hahaha:D

 jag har tänkt att spara... men kanske inte så här långt.. typ längre än axlarna:)
passar jag? svaaaaraaa!!!

Ny vecka. Ny design.

Nu är den nya headern och bakgrunden här. Tack Mli, för den gamla!<3

Lov!

Lovet går, och jag har tänkt att inte "slösa min tid" på datan så mycket... så det är därför jag uppdaterar dåligt. Kan berätta att jag var med Vanessa och Oliver igår och blev mulad hela tiden. Idag var jag med marre och Lucas, vi körde snöbollskrig, eller ska man säga mulningskrig? hur som helst blev det lite hårdhänt, och lucas börja blöda näsblod. 
Jag har kollat på 2 suuuuupeeeeeeer bra filmer idag. jag lovar dom var så himla bra. Först "taken" och sen "hide and seek" dom var så himla bra. Film nr 2 var så himla läskig, så jag kommer inte att kunna sova. jag är seriös. jag kommer att sitta uppe och kolla på "benjamin klipp" hela natten! 
Fick ta några bilder från marres blogg (från västerås) 


så här såg jag ut på håkan. Marre ändrade kläder!

nu ska jag fortsätta att chatta! puss

VÄSTERÅS

Nu är jag hemma! Jag ska fatta en asrolig helg kort!

Fredagen: jag och marre åkte direkt efter skolan till södertälje syd och väntade där i 2 timmar tills vårt tåg skulle gå. När det kom åkte vi till sthlm och sen bytte vi där till västerås. När vi kom till västerås mötte Ville (mannen som vi ska bo hos) upp oss och körde oss till hans lägenhet. Där mötte vi Mirka (frun till Ville) och två små söta barn. Leeo och laura-linn. På kvällen passade vi ungarna när Ville och Mirka gick och åt på restaurang. Sen när dom kom hem somnade vi. 

Lördag: vi vaknade vid 9 tiden av ungarna som lekte. när klockan var 11 åkte vi ner till stan och marre köpte och provade massa kläder. Jag bara gick med :P  när klockan var 15:15 kom petja (marres styvpappa) och hämtade oss och skjutsade oss hem till Ville och Mirka. Vi bytte om och åkte sedan till mötet. Där träffade vi Sandra, sara och en som jag glömt namnet på. Vi träffade fler också :P Efter mötet åkte vi hem och bastade. När vi var riktigt varma gick vi ut på deras balkong och kylde oss. På kvällen fick vi passa barn igen. fast nu var dom 6. Jag var jättetrött, men jag fick aldrig sova.

Söndag: Vi vaknade tidigt idag med. vi gick och bastade och hade snökrig på deras balkong i bikini, det var jättekallt! Sen åkte vi till stan igen, marre köpte en bolero och en tunika. (det som hon ska ha på sig på håkan) klockan 15:00 kom Petja och hämtade oss. När vi kom hem fixade vi oss för Håkan Hellströms konsert! Sen åkte vi dit! Vi försökte komma till ståplatserna men vi satt i stället och det var tur det, för annars skulle vi inte se han! 



marre, Laura-Linn och sen jag.

Håkan!
 
Håkan! 

Tyvärr funkar inte det att lägga in videos och bilder från kameran i datan. så ni får nöja er med mobil bilderna, :)


sista inlägget innan Västerås

Snart om ca 12 timmar stiger jag upp från sängen och då är det bara en liten stund tills jag och Marre åker till västerås. Det ska bli så himla kul. Första kvällen ska vi passa lite ungar, och på lördagen ska vi äta på restaurang och på söndag blir det Håkan Hellström! Vi ska ha det så himla kul, känns nästan som att vi ska utomlands eftersom vi ska åka tåg och ha resväskor! hahaha<3 

(svarar på kommentarer och lägger in inlägg när jag kommer hem) 
ha det bäst bloggisar, och uppdatera mycket så att jag kan kommentera när jag kommer hem! 
puss!<3

snart åker vi!


 (klicka för större)

HAHAHAHHAHHH! rolig rolig dag det var idag. Det började med klassråd, det kanske inte var så jättekul eftersom vi missade vår sovmorgon :( Men efter det var det lite vanliga lektioner och sen skulle vi åka skridskor. Jag åkte aldrig skridskor utan jag "gick" med Carro och Emelie.Vi skulle bara prickas av av Anna-Karin vid isbanan och sen kunde vi åka hem. Fast vi gick aldrig utan tog bussen och fikade lite ;) (hoppas ingen lärare läser) När vi kom fram till isbanan kom Anna-Karin fram till oss och sa;
-åh vad bra att vi kommit, sa anna-karin 
- det är så himla kallt så det tog lite tid, sa emelie. 
-jaa, det är det. synd att ni inte tog en fika på stan och sen åkte bussen hit, så smarta är ni ju inte, hahah, skrattade anna-karin.
Jag och carro bara kollade på varann och tänkte "såg hon oss, vem vare som sa?, hon kunde ju inte bara veta?"

efter det åkte jag hem med emelie på bussen och sen när jag väl kom hem började jag packa till VÄSTERÅS som jag åker till i morgon! Det ska bli så himla kul!. Jag gick nya kläder idag också. Bilder kommer nog i nästa inlägg.
puss


du är mer mupp än den muppigatse muppen!

En bild från skolfesten i december. (där är jag 4 från vänster högst upp)

Kom nyss hem, var och åt på nancys med mina vänner. Glömde helt bort att jag skulle äta med dom, så det blev lite som en överraskning :P Jag tog i alla fall en burrito, skiiiit god, jag käkade upp halva kickis också! 
Vi tjejer i klassen har kommit varann närmare, vi satt nästan alla och snackade i soffan i skolan och hade mys pys. Nu ska jag kolla på the hills. Ni borde verkligen kolla på det, men man blir beroende... Det är en väldigt bra tid programmet går för det är ganska sent så man hinner kolla på det :) Min grupp i vårt skolarbete "future city" är klara nu, det är bara pytte lite kvar! 
(förlåt att jag tjatar om future city hela tiden, men det är riktigt kul)
blev ett kort inlägg idag, men nu kommer det lite bilder som ni kan kolla på!

burrito :) 

jag vill verkligen ha tillbaka den dagen nu med dig. Krya på dig älskling!

Jag saknar dig otroligt mycket!


kom precis hem från skolan. Jobbade kvar med future city. I bland känns det som att jag är boss över jobbet, men det är inte mitt fel.. jag vet att jag har "ledarroll" men jag tar den bara om det behövs, och det gör det! 
just nu kollar jag på top model, massa gamla program som kommer i repris ;) Nu ska jag kolla på the hills på MTV, så brabrabra! På fredag åker jag till västerås, det ska verkligen bli skitkul! ska snart packa! 
puss

det verkar som att min data är seg

Ny header och bakgrunsfärg igen då :) tacka mli.blogg.se som fixade headern!

Håkan, here we come!


det fick bli lockigt hår idag, många gillade det, så jag får ta och ha så fler gånger. I morgon blir det vanligt rakt. Jag är så himla trött.... Ska ta ett bad snart och lyssna på simba berättelsen. Den är typ 30 min, och det är så länge som jag typ badar så det är jättemysigt att lyssna på den. På fredag ska jag till västerås med Marre vi ska stanna där till söndag. Vet ni vad som händer på söndag? JAG SKA PÅ HÅKAN KONSERT! så himla brabrabra! 
efter det är det lov, och det ska bli så himla skönt att bara få slappa och ta det lugnt. Det blir lite plugg i svenska och matte. Matten är skitsvår med en massa formler och x och y kordenator och massa skit. 
ska kolla lite på tv, är det någon bra program idag på tv? snälla ge mig tips!!!!

Lockiga Jag

Mitt hår är lockigt :)
 VILL NI HA LOCKIGT HÅR PÅ ENKELT SÄTT UTAN LOCKTÅNG?
Gör så här: tvätta håret och torka av det blöta i en handduk noga. Håret får inte droppa!
Gör rutor i håret med en kam. 
när du fått fram en ruta börjar du med att skruva den åt ett håll. När dte inte går att skruva längre rullar du hår slingan som en bulle ser ut och sätter sedan fast en tofs hårt! 
Fortsätt att gör så i hela håret. 
"knutarna" ska vara i mer än 10 timmar, så du kan gå och lägga dig och sova med dem. 
Lockarna håller i ca 3 dagar.

jag gjorde lockarna i fredags kväll, och dom är fortfarande kvar (söndag)  och det blev såhär :) 

suddig bild. Jag vet.... kanske jag ska ha det till i morgon;)

4a månader sedan..

.. sedan jag träffade Johan Palm för första gången.


I miss u!

Free Falling

fattar fortfarande ingenting på Johans hemsida. Den är inte direkt rolig... 
Om ni vill ha ett riktigt bra tips på låtar tycker jag i alla fall att ni ska lyssna på human-the killers och free falling-Johan Palm. Ryser varje gång jag lyssnar på han (johan palm asså) 
Tänkte jag skulle förklara min grupps projekt som heter future city. Det handlar om att vi ska göra den bästa staden ever på en planka. Bästa miljön och så MÅSTE vi ha en rörlig del i byggnaden. Det är faktiskt riktigt kul, så jag började albeta med det i morse halv 9 (vi hade egentligen sovmorgon till 10:00) så jag är stolt över mig. Jag är inte en pluggis, men om jag verkligen vill något och tycker det är kul, går det inte att någon stoppar mig! *envis* 

Jag blev så otroligt sugen på musli så pappa köpte det till mig mums. blev sugen av maggiiie.blogg.se. snart ska jag äta risotto som pappa lagat med svamp i :) mums. sen är det lets dance. det blir första gången jag kollar på det programmet för i år:O 
Hoppas att ni haft en härlig, solig dag som jag haft. 
puss

2 månader sedan :/

ser ni vad blå mina ögon är :O

här är en Johan palm ritad av mig då :)

ej seriöst ritat av mig! hahaa. det  är johan palm om ni undrar. Jag, Ida och Marilyn hade på oss våra idol tröjor för att det var 2 månader sen vi var på globen och träffade Johan! och på lördag (14/2) är det 4a månader sen vi träffade Johan för första gången. Nu låter det som att Ida gillar johan, men det gör hon inte. Hon gillar robin.b , usch!


sitter just nu och lyssnar på the drugs dont work med JOHAN PLAM. Om ni tidigare läst fick jag en skiva av min kompis med bara johan låtar, alla som han sjöng i idol! BRABRABRA!  snart ska jag kolla till hans hemsida, den funkar ju nu. men jag fattar ingenting :/ måste ta och lära mig! 
iskolan var det bara tråkiga ämnen... spanska, livsviktigt (ett ämne heter så) och svenska. Skit tråkigt. Jag ska nog ta och kolla på inspelat top model som var igår, men jag vet redan vem som van, så det är lite tråkigt.. men äsch! 
ska kolla till johans sida först! 
puss

Det blev ingen vår...

(sophie, jag och Marre på biden)
ååh. det snöade i morse och när jag kollade ut var det vitt. usch! 
det har vart en låååång men helt okej dag. Det började med hemkunskap. Vi gjorde pannkakor som blev jättegoda. Jag, Melissa och ida gjorde dom:) Sen var det vårt arbete "future city" som drog igång. Det går ganska bra faktiskt. Efter skolan tog jag bussen hem med mli. Nu sitter jag och kollar på the hills på mtv, askul ju! Nu ska jag kolla vidare. 
puss


Tack Caroline!

orkar inte berätta vad som hände i skolan, för det var ju inte något att jämföra med vad jag gjorde efter skolan, med Caroline. Jag och carro GICK ner till stan efter skolan. Det var så halt så att vi ramlade hela tiden och det slutade med att vi åkte kana på isen, så våra kläder blev blöta och bruna! Kul hade vi. Sen gick vi på stan och tog en fika. När vi väl stod i kassan så skrattade vi åt något, och då frågade kassörskan "vad skrattar ni åt" jag skrattade då åt att beskvierna såg konstiga ut, så jag förklarade att vi skrattade åt dem. Kul var det. 
Vi tog en beskvi var och sedan tog carro en kokosboll och jag en kringla. Mums var det! 
Efter café besöket gick vi på stan och kollade lite. Sen åkte vi bussen hem eller det blev aldrig hem, det blev till nykvarn! Bussresan var så himla rolig eftersom den bokstavligen hoppade hejvilt med oss i. Alla typ skrattade och små skrek när vi hoppade 1 meter upp i luften och sedan ner igen! Eftersom vi hade så kul fortsatte vi att åka! Så vi kom till Nykvarn centrum och där stannade vi en stund tills nästa buss gick hem. 
På vägen hem gjorde vi en massa videos. Här kommer en av dem.

Blir det vår nu?

Det var så otroligt fint väder idag. kändes som vår, blir det de nu? Eller var "våren" bara för en dag, och sen blir det vinter igen? Här kommer några bilder iaf. 
snön smälter! yess!
fy vad du är vacker! 
ni är så söta! 
det var så himla halt så jag och mli ramlade, hahaahaha. men det är inte vi på bilden, utan det är Melissa och Katte
det var riktigt soligt idag! 
VILL, VILL HA VÅR NU!

Min älskade syster











Tack för allt vi gjort tillsammans. Det finns så mycket mer. Men jag tycker att inlägget blir lite väl långt då. 
Jag älskar dig


Överraskningen=fest

som sagt var överraskningen en fest för Ronny och Åsa som firade guldbröllop - 50 år! 
så här såg jag ut på fetsen:
 
detta är paret som gifte sig för 50 år sedan-deras bröllopsfotografi

Åsa och Ronny

världens sötaste barn!

tårtan var så himlafin!

min mobil kamera är ganska suddig som ni ser. men jag lovar. Tårtan var så himlavacker, tre våningar:)

efter festen körde vi vidare till tjejmyset hemma hos Felippa. Vi kollade på skitbra filmer. 2 skräckisar. valentine och my little eye. My little eye var långtråkig, och man fattade inte så mkt. Men valentine är ett måste att se! 

puss och kram. ska sova nu... det blev väldigt sent igår. 





SER NI ATT MITT ENA ÖGA ÄR GRÖNT MEDANS DET ANDRA INTE? ELLER ÄR DET MITT HANDIKAPP -färgblindhet- SOM HAR TAGIT ÖVER? 

Finally!

äntligen har snacket om Ida på Johans gästbok slutat. Nu är jag glad igen. Det kommer inte bli mycket blogg idag. Jag ska på en hemlig sak i kväll :P så jag tror det blir blogg i morgon istället. 

föresten. tycker ni om min bloggensutseende? fixade den igår kväll. 
Tack till Mli som gjorde 3 fina headers till mig som jag ska använda mig av senare. Dom kommer att gå åt nästa gång. Jag lovar!
vilken tycker ni är finast av dessa?

skriv en kommentar, så jag vet vilken header jag ska använda nästa gång. tack mli.blogg.se!

blev lite orolig där :P

jag brukar vara inne på johanssida asmkt. Och på senare tid har det kommit en massa kommentarer om att Johan har en tjej som ska heta Ida. massa har kommenterat att de ska ta självmord nu och att de mår så skit så att dom vill dö. Seriöst, jag visste hela tiden att det bara var något himla rykte. Men ändå på något sätt trodde jag att han hade tjej. Inte för att det gör så mkt. Men jag är mest arg för att alla bara lurar alla hela tiden, och inte talar sanning. 
Jag frågade mli på msn om det här, och hon sa att jag skulle kolla johans blogg på tv4.se. jag gjorde det, och så här stod det.


Anne Caroline Schöffel


åt sushi till middag, mums.
idag var jag på stan med caroline. Först gick vi och kollade på ansiktskräm till mig. Efter att vi köpt den gick vi in på H&M och kollade lite snabbt bara. Sen gick vi till café tratten, men det var så dyrt så vi gick till tidermans som nu är öppnad vid fantastico. Vi satt där och njöt av beskvier och coca cola. sedan köpte vi  frallor för 1 kr styck. Vi hade så himla kul! särskilt när dom bredvid kollade i en bratz tidning, hahahahah :D 

har precis kollat på en jättedålig film med mamma och nu kollar vi på efterlyst. 
puss och kram! 

nattinatti


hihihi. ska sova nu, det har vart en lång och konstig dag. sista timmen var det musik. jag kom på värsta idén med att vi skulle spela "viva la vida" och det ville typ alla utom Fanny och Emelie (dom gillar emd och danny) 
Jag fick då sjunga... det gick inte alls bra-jag lät som en kratta! 
Efter skolan var det ridning. fick zilja och det gick bra. Jag kom precis upp från soffan och i soffan kollade jag på topmodel (fel tjej åkte !) nu ska jag sova. det ska bli så himla skönt.. men först ska jag rota lite i garderoben och kolla om jag har något som jag kan ha på mig i morgon. 

mina kompisar som jag nämnde i inlägget (fanny och emelie) har bloggar. här kommer dom.
fzetterberg.blogg.se
mli.blogg.se
eller hur är det smart liksom att heta mli. asså det blir ju emelie! så himla clever! 

dagenslåt: viva la vida
dagens bajs: asså himla kommentarer skit. jag kan inte svara på dem, och allt är så himla segt... jag svarade liksom på alla, men dom kommer inte upp. så alla som kommenterat JAG SVARAR SÅ FORT JAG KAN, OCH TILLS BLOGG.SE SLUTAT STRULA! 



ett kort och snabbt inlägg


ser helt fetto ut, men jag gillar mina ögon på bilden. Dom är liksom gröna! :O
Dagen har vart helt okej,  vi hade biptest eller vad det heter på idrotten. Men jag ville inte springa mer eftersom det börja pipa i mina lungor. (ansträngnings astma, tror jag)
det  var soligt idag också, kändes som om våren kom,. men det är ju fortfarande så kallt! Nu ska jag träffa marre:) 
puss

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Johan har skivkontrakt! Jag är så himla lycklig. Jag har liksom lyssnat sönder alla idol låtar han sjungt, och nu kommer det nya. Åh, vad jag älskar mitt liv just nu. Inte bara för det här.. Utan jag gör det. Jag har underbara vänner. Det ända tråkiga är väl att en viss person dissar mig totalt. Men sånt får man ju leva med när man inte är perfekt ! 

Fjortiskvällen!


(sööt liten ida)

Jag hade en av mina roligaste kvällar i fredags. 
som överskriften säger hade vi "fjortis" tema på vår tjejkväll den här gången. Själv såg jag ut som ett monster med överdrivet mycket brunkräm, puder, rouge, maskara och eyeliner sen hade jag fjortisstreck också. hahaha! Jag hade leggings med shorts över och sen ett linne och en kofta :) hihi. 
Jag och ida åkte tillsammans upp till vårsta (där carro bor) Det var skitmånga som bara glodde på oss. Sen kom vi fram till Carro och vi började med att spela wii (det var askul) jag förlorade hela tiden, men äsch! Sen kollade vi på en massa filmer till vårt tema, Hipp hipp hora, fjorton suger, och några till :P sen ringde vi lite till några, hihi.... Men personen sa sen att den skulle ringa upp, men den gjorde inte de, så jag blev ledsen :( Vi somnade vid 07.00 tiden och vaknade sedan 10:30 

Powerkings drack vi hela kvällen, jag blev helt spidad och mitt hjärta slog typ assnabbt! hahahahahha! 

Tack för en underbar kväll Ida och carro. och krya på dig katte, så du kan vara med nästa gång!!!

puss

RSS 2.0