Videon är ute! EMMA-LEE

oh, oh, oh, oh . Chit, det är heöt sjukt! jag är med i Johan Palms video, det är mer nu jag fattar det! det är helt himla sjukt! Det är helt himla otroligt! Kan knappt fatta! Han var så himla snygg! cheet! Minne för livet. Lycklig, det är vad man kan kalla mig just nu!!!!

sommar sol och häftig pool...

snart är det badar dags:)
Jag fick reda på att jag har 3 timmarsfrånvaro som jag måste sitta av efter skolan på tisdagar. Just nu kollar jag på topmodel! Jag ska sedan laga mat till familjen. jag fick damp på en lärare idag. Jag hatar spanska, det är så himla tråkigt! Ett himla brev som skulle vara inlämnat idag. aja, nu är jag på bättre humör, det är SOL! och i kväll ska vi  ha det så himla mysigt! Vi ska nog antagligen vara på torekällberget idag igen och mysa. Puss

SOMMARKÄNSLOR


oh yes, vi är störda! Kan man ärligt ha roligare? Svar nej! 
"asså bara så här lite" haha 
"neje,  jennifer du är ju mycket ... i .........."
" haha, neje. bara så här mycket" 
asså cheet! Det är typ sommar nu. 
Jag hade 2 prov i dag som gick jättebra! Jag är stolt över mig själv! haha. När vi var klara med so provet fick vi gå hem, så jag slutade ca 1 timme innan vi skulle sluta egentligen. Efter skolan var jag med mina bebisar. Marre, rickard, albin, soffan och hennes lillebror. Vi mös på Torekällberget  och picknicka. Marre, soffan och lillebron gjorde: kladdkakemuffins, chokladbollar och skones. Det var så himla mys asså! Uppe på ett berg, såg allt och lyssnade på Håkan Hellström och skrev vårskrik. Puss på den sköna och härliga dagen!

Ps: hade statistik rekord!, fortsätt så :) ds

Vår och kärlek

Visst blir man på gott humör när solen lyser? Jag får massa fjärilar i magen och typ är allmänt lycklig. Den ända som fattas är Johan Palm som jag inte har träffan sen inspelningen. Har någon hört något om turne datumen? Jag har letat som en galning men hittar inget. Johan ska åka någon stans i helgen, har ni någon aning om vart? Skulle vara enormt glad för svar!


http://johanpalmfan.blogg.se

Matilda har intervjuat mig och intervjun kan ni  kolla på hennes blogg som jag har som överskrift. Det var roligt att svara på frågorna :) Om ni som läser Matildas blogg kanske har några fler frågor är ni välkomna med det, det ser jag bara fram emot. 
Puss så länge!
 


Bajs vecka!

Hejhej. Känner att det var länge sen jag bloggade, som det då är. Jag kommer att blogga flitigt igen. Men veckan som kommer kommer vara en stor "börda". 
måndag-matteprov. assvårt och jag fattar ingenting!
tisdag-engelska gloosor (21st)
onsdag-Soprov, Vg och Mvg delen och optikprov
Torsdag-spanska prov del 1
Fredag- lediga. 
Fredag är den enda dagen som är bra! och den 1/5 ska vi ut i skogen och mysa. Det blir typ kanske 100 pers som åker dit, vissa sover över, och jag är en av dem. 

(bild tagen i thailand)
jag är lyckoost. jag fick signeringen på singel först av alla, eftersom jag träffade han när vi skulle spela in den 8/4. Lägg märke till hjärtat, haha!<3

dubbelhaka var det här då! men iaf, jag skulle visa hur mycket mitt hår blekts i Thailand, dessutom var det dåligt ljus på den här bilden-jag ser inte alls brun ut ! :( 

den här bilden ser man min färg då. skjortan är köpt i Thailand, och den är super söt:) 
puss och kram! och hoppas ni hade en skön och rolig helg!

Hemma

Nu har jag kommit hem. Jag har haft det underbart i mina 2 veckor. Vi träffade Välkkys (marres familj) i tre dagar, vi  var med i det stora vattenkriget som firas när Thailand har nyår och vi hade det enormt mysigt. Nu när jag skriver det här känns det som att vi kom hem för länge sen. Resan gick otroligt snabbt. Jag saknar verkligen thailand, jag ska flytta dit när jag blir lite större! Jag saknade Sverige inte alls! 
Om jag ska berätta vad vi gjorde varje dag kommer jag att fortsätta att skriva i minst 100 år. Jag hade det i alla fall jättemysigt med Välkkys, farmor och farfar, antonia och familjen. 








det var på gränsen att jag hann med planet. Jag var med i johans video och den slutade spelas in 17:50-den tiden vi var tvungna att gå. jag hann så nu får ni hålla ögonen öppna på youtube, och vem vet? Tv kanske :D

snart både Johan och resemålet!

sita sista gången jag skriver i bloggen innan jag träffar Johan Palm och åker till Thailand. Nu sitter jag och mälin på 7 eleven och  lånade datan en syund, så nu är det inte mkt tid kvar. så vi hörs, puss och kram§

Thailand

sista inlägget nu då. Jag hinner knappast blogga i morgon. Ha ett skönt lov nu. Puss och kram
(förlåt för en skitful design) jag var trött på den andra.

Emma-lee är min!

nu har jag köpt skivan, mums på den. sjunger just nu med den och typ små dansar i soffan. Nu är jag på bättre humör, som tur är. och nu är det bara ett dygn tills jag åker till Thailand! Mitt liv är bäst!

.

Jag bad dig om en sak, men nu är jag förstörd. 

I hope!

igår var jag och målade, är både grön och vit på händerna. På kvällen  blev det grillad mat - mums! och senare kollade vi på Robinson. Själv hejar jag på dem som bor i träsket. Dagen efter (idag) har jag vart med kussen, mys. 
Nu blev det ett väldigt kort inlägg, är grymt nervös, så jag har inte sovit bra. Måste försöka glömma och inte bli ledsen om det inte går som jag vill. btw, jag åker till Thailand på onsdag. Pussen

(en gammal bild på mig)
en fråga: vilket lag hejar du på i robinson?

2 dagar sen sist

Nu har det gått 2 dagar sen inspelningen och det känns som evigheter sen. Det hände så mycket på en gång och det var verkligen bland mina bästa timmar i mitt liv. Att få vara med en person, som både sjunger och är den snyggaste på jorden är skitstort. det är ju inte alla som har fått  vara med i en musikvideo, och det är inte alla som får tillbringa den med sin största favorit artist. Det känns underbart!
 

I love him


 


bilder från gårdagen. Video kommer upp sen, när singeln kommit ut (om 6 dagar)

DEN UNDERBARASTE DAGEN I MITT LIV.

bilder kommer, och video som jag spelade in också. men jag vet inte om jag får lägga ut så mkt innan. Det var iaf en lång dag från 14:30 till 20.15. Tack Johan!
http://www.expressen.tv/noje/1.1519679/johan-palm-orsakade-hysteri-i-stockholm

RSS 2.0