hemma hos Rosalia älsk

just nu sitter jag hemma hos Rosalia. Vi ska kolla på natt på museéumet  *stavning*  ;) 
Jag ska sova hos henne och det ska bli  så himla mysigt. Vi börjar nio i morgon, så vi behöer inte lägga oss för tidigt :P
måste sluta nu, ska kolla på filmen.
puss <3

✐✄♡Good night

tack för alla röstningar, kom tvåa :) <3
Idag har jag vart i skolan. Det var väl sådär kul. Hade bara matte och slöjd sen så slutade vi :) 
JAG FICK VG I TERMINSBETYG I MATTE! jag är värsta glad eftersom jag alltid har vart dålig på matte! På slöjden sydde jag den fulaste väskan jag någonsin sätt. Den var så ful att jag förstörde den och gav den till fady som present. Vad taskig jag är! Eftersom min cykel har vart på lagning, var jag tvungen att hämta den och cykla tillbaka, det var aslångt! Och mamma tvinga mig att ha hjälm :O sen drog jag och anna till fady och kollade på "she's the man" Nu ska jag snart sova. 
I morgon blir det sthlm med Rebecca ;) 
pusselepuss

ingen barkaby för mig inte

haha. jag tror jag lät lite väl överdriven i förra inlägget :P 
Idag var jag och kollade på syrrans modevisning. Syrran var så himla snygg! Alla tyckte att hon var bäst (A) sen så gick dom som jag bjöd med till cafétratten och fikade. Mysigt pysigt! JAg fick nyss reda på att jag INTE KAN ÅKA TILL BARKABY I MORGON. Det är för långt att åka och jag kommer hem så pass sent. I morgon kväll blir det nog mys med familjen, eller så drar jag till en kompis och sover över-det skulle vara lite pys ;) 
Nu ska jag läsa igenom kemi sidorna i boken och sova. Puss och kram

-tack för att ni röstat så mycket på mig i Renates blogg tävling, jag uppskattar det verkligen. Nu får vi se vem som vinner :) 

Månadensblogg, jag? RÖSTA!

Nu är det såhär att jag är med i en tävling på en kompis blogg :) Såååå. NI MÅSTE RÖSTA PÅ MIG. eftersom min data är så otroligt seg (jag kan inte göra länkar) så får ni skriva in hennes bloggnamn i stället för att bara klicka vidare. 
Renatekristina.blogg.se
jag har nr 4 ! 
SÅ BOMBA MED EN MASSA 4OR NU! FÖR TÄVLINGEN AVSLUTAS I MORGON :O 

renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se
renatekristina.blogg.se

☀☁You're killing me!

Hemma efter en lång skoldag, som egentligen inte var lång alls. 
När vi kom till skolan fick vi reda på att vi hade sovmorgon till kl 10:05- TACK FÖR ATT NI MEDDELAR DET NU! jag kunde sova i 2 timmar till... Sen hade vi bara tråkiga ämnen. Sen GICK jag hem, men anna och michael. Sen blev det bara att lyssna på Johanskivan och kolla på tv. Nu kan jag nästan alla låtar utantill. Ibland använder jag fusktexten som står på skivansfodral om man kallar det så. 
jag tycker att ni kan ge mig lite tips på vad man kan göra när man har tråkigt! för just nu har jag tråkigt! 


alltimeintheworld

...nu mår jag mycket bättre. Känner bara att jag är sjukttrött och väldigt seg. 
Skoldagen var lång men rolig. Eftersom jag valde att åka till Johan Palms videoinspelning istället för att komma till skolan på två dar, fick jag kvarsittning och nu måste jag sitta av 3 timmar, även om det egentligen skulle vara 11 timmar. (lena läraren är snäll (A) 
På fredag ska jag till Barkaby och kolla på Johan. Det ska bli kul att träffa han igen. 
En fråga till alla Palm fan. VILKEN LÅT TYCKER NI ÄR BÄST PÅ SKIVAN?
Själv tycker jag att alla är sjukt bra, men Satellite, All the time in the world och Youre killing me är bäst! Men som sagt ändras mitt humör och mina favoriter varje dag. 

syrran och jag :) 
läs hennes blogg också. den är sjukt bra, hahahah
http://janinepersson.blogg.se

Sommarochsol

Jag har inte bloggat på evigheters evighet. Det är så att jag inte är så där på jättehumör. Allt är bara jobbigt nu. Skolan, fritiden, kompisar och blabla. Igår sov becca hos mig. Vi satt och prata en massa. Jag orkade inet vara med på idrotten heller. det är något konstigt med mig, men vad? Jag blir galen. hmm.. Johan på fredag i alla fall.  ÅH JAG MÅR SÅ SKIT!



grillfest, utan grill!

Nu har jag kommit hem efter att haft det skitroligt! Jag var typ uppe hela natten. Jag sov max 90 min på ett helt dygn,. Jag är fortfarande pigg av all redbull och powerdrinks. Vi satt och pratade om en massa gamla minnen och hade skit mysigt. Jag har tyvärr inga bilder men jag kan meddela att polisen fick komma för att Junne fastnat med handbojor och vi hade ingen nykel. Dom kom med bultsax och knipsa av handbojan. haha. Bilder och sånt kommer nog senare. 
puss<3
VAD HAR NI HAFT FÖR ER I LÅNGHELGEN? 

SÖDERTÄLJE

Yesyes. Så var man tillbaka i södertälje igen. Johan var hur bra som helst! bättre än igår tycker jag själv. han sjöng sina tre låtar. Antidote, all time in the world och emma-lee! 
Han kände igen både mig och Marilyn och vi gick våran skiva signerad igen:) Henrik var också på bättre humör än igår. 
Henrik ba: Tjaaaaaa tjejer! *give me five! *
vi ba: haha, hejsaaan! *give me five tbx* kan vi ta kort med dig henrik?
Henrik ba: självklart;) Är det okej att jag hänger på er?
Vi ba: aah, (vi fattade inget)
Han ba lyfte upp sina ben och höll i våra axlar så att han inet nudda marken. Min rygg typ bröts, men söt var han! 
Nu kommer lite biler från mobilen, bilderna från kameran kommer upp senare. 


/södertälje

/täby
-nu väntar Barkaby om en vecka och sen efter det kanske Motala! 
I MORGON SKA JAG  TILL EN KOMPIS, SÅ INGEN BLOGGNING FÖR MIG. SÅ ATT NI VET <3


TÄBY

Nu är det så här, att jag är grymt trött efter onsdagsdagen, så tyvärr kommer det här bli ett kort inlägg och innehåller då inga bilder och videos från idag. Jag och Marilyn åkte till Täby för att se Johan. När vi kom fram var det inte alls mycket folk, men det kom mer och mer hela tiden. Sendan kom han! Snyggingen! Johan sjöng två av sina låtar , emma-lee och my antidote. Han var sjukt bra! Vi fick våra skivor och våra planscher signerade och fick en kram på köpet. 
Videos och bilder kommer i morgon. 
VILKA SKA TILL SÖDERTÄLJE I MORGON? 
puss;)

I want to feel love, love, love


(okej, jag erkänner. Jag är beroende. Jag kan inte ens låta bli att skriva han namn med choklad sås när jag skulle äta efterrätt :O )

I morgon är det onsdag. Inte vilken onsdag som helst. Utan det datum Johan släpper din skiva "My Antidote". Och inte bara det, utan Johan kommer till Täby. Och gissa vem som ska dit? Jo, jag och Marilyn. 
Jag kan fortfarande inte fatta att det var mer än en månad sen vi spelade in videon, och träffade han senast. Jag längtar grymt mycket till morgon dagen. 
Nu blir det att kolla på sl hur man kommer dit, och sen ska jag kolla på en present att ge han. 
SKA NI DIT? Vi ses;)
puss

What do you think?

Nu vare slut på låtar från Johans nya skiva som han lagt ut på hans blogg. Resten av låtarna kommer somsagt på hans skiva. Nu blev det en väldigt krånglig mening. men jag orkar inte sudda, så ni får stå ut:P 
Igår var Johan på tv. Han var värsta söt. Jag tycker lugnt att den rockiga Johan är bättre. Inte den "stekiga stilen" som johan sa. 

Idag har jag vart hemma hos rebeccca rämsby. Vi planerade lite för fredagen. Rosalia var också där ;) Jag fick både kramp i benen och magen hela tiden. Vi skratta asmkt! tack så mycket för dagen mina små bbysar <3
Ni som såg johan i 5an igår, hur snygg på en skala blev Johan efter förvandlingen?  


All the time in the world

Absolut min favorit! Så bra han är! Juste, igår var det fest hos mig. Vi bada, basta dansa och hade skitkul! det var skitmysigt! Vi var typ 30 pers elr mer :) puss

Danger danger

Vilka bra låtar han har :O

My Satellite

asbra den me! Johan är i New York nu ! Han tycker inet om luften där, han säger att det knappt går att andas :P Bra har han det i alla fall och det är huvudsaken. dessutom åkte Johan limo från flygplatsen (asgrymt) Puss

My antidote

Jag kommer att lägga upp en låt fram till söndag. Johan kommer ut med sina låtar fram till dess. Bättre än den tidigare låten lr? puss

Johan Palm-Teenage Battlefield

urgulligt! Skitbra låt!

The strangers

Jag kollade på en film idag med mina kompisar. "The strangers" hette den. Asså filmen var så himla obehaglig så att man dog. Masker, dockor, fönster, gamla bandspelare, gungor tillhör verkligen till skräckfilmer. Fick ett mail utav Johan (ett mail alla medlemmar på hans sida fick) och det stod att man kunde lyssna på hans lya låtar, en efter en. Men hallå? :O det stod inte vart. det skulle vara snällt om ni kunde berätta det för mig! snabbt! 
Nu ska jag nog plugga till biologin och lite till spanskan. Sen blir det nog att sova tidigt ikväll 
puss och kram

We should slow, yeah we should slow down

Usch vilket väder det är! Regn+moln=Deppigt. Det som också var ett minus var att vi hade friidrottsdag idag också, blandat med det dåliga vädret! 
I skolan planerade vi vad vi skulle säga och ge till Johan när vi ska till Täby. det är liksom väldigt snart vi får träffa han, och väldigt snart tills hans skiva kommer. Jag kommer lugnt att lyssna sönder den när den kommer ut den 20/5.
mina lilla turnedatum
  • Täby 20/5
  • Södertälje centrum 21/5
  • Gävle 24/5 (kanske) 
  • barkaby 29/5
Jag vill på fler, men vad ska man göra när det är ganska lågt att åka till allt. dessutom har jag inte mycket pengar. Sommar jobb blir det i alla fall, då kanske jag tjänar in mer pengar för att åka till johan mer. Jag ska också passa på att åka till Göteborg på det datumet Johan ska dit. Vi får se hur allt blir, nu är det plugget som gäller. 
Puss och kram! 

The other side of me.

Igår hade vår familj gäster hemma. Amanda och Isabella sjöng varsin låt med deras favorit. 

Amanda 7 år Isabella 11år Tjejerna ville att jag skulle lägga upp det är på bloggen:) Nu ska jag äta och sen blire åka till fady igen. puss

Puss och kram

Nu ska jag iväg till en kompis som inte mår så bra. Drömde en jättekonstig dröm om Johan inatt. Den var hemsk:(
Nu måste jag skynda mig. ha det så bra!

det gäller inte att få många kommentarer, utan många läsare.

det är faktiskt sant så som överskriften säger. kommentarer är väl roligt att svara på. men det är ju roligare att ha fler läsare. Om båda klickar- att både ha många besökare och kommentarer så blir det ju toppen :) Så om ni har någon fundering eller något ni vill att jag ska skriva om, så lämna en kommentar och berätta. 
puss och kram

ni borde dö!

Jag fattar inte att ni har gjort det här. Sitter och gråter just nu. Ni borde seriöst dö! Jag hatar er.

Stackars, stackars pojke!

Yeees! 
Johan kommer att ha signering i södertälje 21/5-09. Det gjorde mig på mycket bättre humör. Dessutom hörde jag från mina kompisar att dom hade sätt Johan vid slussen. det var tydligen en spelning som skulle vara där. Men Johan kom inte in för att han var för ung. Stackarn, tycker synd om han! 
ingen skola för mig i morgon och på fredag. 

Stackars, stackars flicka!

Hjärnskakning
inflammation i foten
inflammation i halsen
kan det bli värre? Jag tror inte det! Jag har aldrig vart så här sjuk! Känner mig verkligen inte bra. Det värsta är inflammationen i halsen och hjärnskakningen. Jag har enormt ont i nacken också, det känns som jag har nackspärr. 
Hoppas ni mår bättre!

i två delar..

Jag har skit ont i hela kroppen. Åkte in i ett träd idag med cykeln. Själva styret är sönder i två delar. ena handtaget liksom är borta. Pappa sa att det skulle lösa sig om man köper ett nytt styre, hoppas att det funkar! Jag älskar att cykla! En sak har jag i alla fall lärt mig. Att jag aldrig ska skjutsa på cykeln mer, och inte heller bli skjutsad. 
Hör av mig senare i kväll. Puss
 
Jag bjuder på en av mina första bilder jag tagit med mobilen. Det är nämligen ett år sen jag fick min mobil. Grattis på den! Jag säger bara, min mobil är bäst! den har klarat av att bada med mig! woooow liksom!

My antidote

Låten är så himla fin! Jag kommer lyssna sönder skivan i sommar! grymt bra! (dock är det inte jag som spelat in, som man kunde hoppats på, jag kunde inte den dagen.. ) lyssna och NJUT!

Skogen 09

Mums på igårdagen och idag. Det var asmysigt och vi sov ute under bar himmel. Vi eldade och mös vid elden och sen somnade vi alla lite utspritt. vid brasan, i tälten, under ett regnskydd och under en gran. Nu stinker jag korv och rök (inte mysigt) ska snart duscha, men jag är så himla trött. Jag sov bara 2 timmar i natt. Det var en hel del som sovöver, det var askul! Bästa skogenövernattningen någonsin!
Vad ska ni göra i kväll? 
glöm inte att kolla på videon en gång till :) http://www.youtube.com/watch?v=MwIjw0mhOYA 
i miss! 14/11-08

Mälin och jag är kändisar (a)







RSS 2.0